ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни ли са бретоните през 2021?

Модерни ли са бретоните през 2021?

Модерни ли са бретоните през 2021
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Има дами, които никога не са носили косата си с бретон и не приемат тази възможност за разнообразяване и освежаване на визията. Готовността за влагане на нов щрих във визията, която да я направи по-атрактивна, най-често се свързва с бретона и затова той никога не е губил своята популярност сред женската половина, която полага усилия винаги да бъде интересна и уверена в своя чар и е готова да го постигне, без да прави резки промени в имиджа си. Прави се само с избор на бретон.

През 2021 година стилисти и фризьори предлагат модерни идеи за бретони, които изненадват с разнообразието си - дълги и къси, извити, на степени, като изборът удовлетворява нуждите на всякакъв тип коса.

Всеки вид бретон има предимства, които позволяват да се скрият някои дребни несъвършенства на лицето, както по отношение на пропорциите, така и на кожата или косата. Това коригира в известна степен чертите на лицето, смекчава някои от тях, а други могат да бъдат подчертани.

Предимство на бретона е, че отива на всяка възраст, на всяка форма на лицето и на всяка дължина на косата. В същото време придава нотка на игривост и кокетство на женското лице, носи чара на младостта.

Бретон

Какъв тип бретони ще бъдат актуални през 2021 година?

При дългите коси интересно предложение е бретон с ресни в краищата, които преливат към дългата коса. Обикновено се носи леко разделен в средата като създава илюзия, че косата е в една дължина. Подходящ е за дами, които се колебаят дали да носят косата си на бретон или той не им трябва.

Бретонът на средно дългата коса е очарователен, стига да е правилно избран според формата на лицето. Интересно изглежда бретонът наклонена черта, а за по-дръзките е предложението с назъбени ръбове, което стои добре на прически боб, каре или с каскадна дължина.

Късите прически сами по себе си предполагат наличие на бретон. Гарсон и боб прическа изглеждат очарователно с бретон. Може да е ултра къс или по-удължен, това зависи от предпочитанията.

Прическа с бретон

Дебелият и редкият бретон са еднакво популярни и зависят най-вече от гъстотата на косата, както и от нейната дължина. Най-важното при избора на модерен бретон през 2021 година е той да бъде съобразен с всички особености на лицето и косата, за да бъде в тон с общото визуално впечатление от прическата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати