ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Актуални цветове на косата през 2021

Актуални цветове на косата през 2021

Актуални цветове на косата през 2021

Модерен цвят на косата през 2021 година в контекста на съвременните тенденции предполага не само пълна промяна на цвета, а понякога само на оттенъка, така че да се покажат нови нюанси на избрания цвят и по този начин косата да изглежда винаги различна и обновена.

Промяната в цвета означава той да създава усещане за лукс, стил и да бъде изненадващ. Прическата, цвета и стайлинга са една неразрушима симбиоза, която ни прави уникални и интересни.

Много са методите за боядисване на косата днес, тенденциите са впечатляващи и неочаквани, а резултатите върху косата си струват усилието и риска да бъдем смели.

На мода в боядисването на косата са точно цветните изненади и екзотичните цветове, както и неочакваните нюанси. На първо място стои опушеният нюанс. По-сивкавите опушени нюанси като въгленово сивото и синьото ще бъдат хит през тази година.

Металното златисто като цвят на косата също ще събира погледите. Важи особено за къдрава коса, защото стои невероятно изискано на тях.

Цвят на косата

Ако боядисате косата си в нюанса на червеното вино, ще бъдете в крак с най-хитовите тенденции, а освен това тъмната череша или бордото може да се окажат вашия цвят.

За момичетата, които предпочитат къса коса, съветите са да заложат най-вече на платинено русия цвят. Този нюанс е истинска класика и никога не излиза от мода. Много добре върви с него да се носят аксесоари каквито са фибите, лентите за глава. За дългокосите блондинки пък се препоръчва техниката балеаж, за да не се налага често боядисване.

За всяко смело момиче момичета модните специалисти предлагат интересен цвят на косата, който се нарича лавандулова сянка. Този нюанс омекотява чертите на лицето и привлича вниманието, особено към тези дами, които носят косата си къса.

Модерни цветове в боядисването на косата през 2021

Всички цветове и нюанси, които са близки до естественото оцветяване на косата, също ще са добре посрещнати през 2021 година. Те създават естествено излъчване и един приятен колорит. Промяната на нюанса на косата с помощта на близки цветове, които се преплитат, създава едно изненадващо интересно общо впечатление и няма как да не бъде в крак с модата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати