Ефектни идеи за маникюр за синя рокля

Ефектни идеи за маникюр за синя рокля

Всяка дама има в гардероба си поне една синя рокля. Този цвят рокли са подходящи за различни събития и може да се носят на всеки повод. Затова за перфектна визия със синята рокля трябва да се помисли за маникюр под нея. Кои е подходящият маникюр за синя рокля?

Важно условие при избора са нюанса на синия цвят е стилът на дамската рокля и събитието, на което ще се носи. При дълга до земята тежка рокля маникюрът следва да бъде семпъл и не предизвикателен. Късата коктейлна рокля предполага по-смело изкуство върху ноктите.

Подходящи цветове лак за синя рокля

Нюансите на синия цвят са страхотно предложение за синя рокля, но само ако са няколко тона по-тъмни от основния цвят на роклята. В противен случай дамата ще изглежда мрачна и монотонна, изгубена в синьото. Подходящи тонове лак за светлосиня рокля са студеното синьо, сапфирен нюанс, светло синьо и тюркоаз.

Модните специалисти препоръчват и други богати цветове, които подчертават роклята. Такива са лимоновият, розовият маникюр, жълтият маникюр и оранжевият. Тези смели цветове обаче не бива да се комбинират за бизнес или вечерно облекло.

Сребърният и златният цвят могат да подчертаят перфектно богатството на роклята. Те могат да бъдат основен или допълнителен цвят в дизайна на ноктите.

Маникюр за синя рокля
Снимка: thehangedit/instagram.com

Перленият маникюр също е подходящо, защото създава усещане за лукс. Този тон, същото като сребърното, мъже да се прилага като основен и в комбинация с по-тъмни цветове на лака - виолетов, черен и други. Това важи и за златните оттенъци.

Червеният лак на фона на синя рокля изглежда страхотно. Така роклята става по-предизвикателна.

Идеи за маникюр за синя рокля

Какъв стил ще бъде подходящ за синята прелестна рокля?

Лунният маникюр е както за ежедневието, така и за празнични случаи. Той стои луксозно и е подходящ маникюр за синя рокля.

Френският маникюр е колкото традиционен, толкова и необичаен на синята рокля. Той ще добави щипка елегантност на синята рокля. Може да се ползват и свежи цветове лак за него, но мярката е много важна.

Идеи за маникюр

На синята рокля не е подходящо да се добавят много кристали, блясък и цветни мотиви, защото става претрупано и абсурдно.

Независимо от избрания цвят и стил е необходимо ноктите да се покрият с безцветен топ лак. Тогава остават поддържани за по-дълго според специалистите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати