ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр за руса коса

Идеи за маникюр за руса коса

Идеи за маникюр за руса коса

Блондинките имат едно предимство, носят цвета на слънцето в косата си и могат да използват факта, че косата им улавя светлината, при оформяне на визията си, в това число и на маникюра си. Тяхната визия позволява в най-голяма степен да се правят експерименти с маникюра, защото ефирната външност дава повече свобода в тази посока.

Какъв маникюр да изберат блондинките, за да подчертаят предимствата си?

Червен маникюр за руса коса

Както е известно, русата коса се асоциира веднага с червения цвят - на дрехи и цветово покритие на ноктите. Различните нюанси на червения цвят подхождат различно на типа кожа, цвят на очите и самата руса коса.

Светло русите дами със сиви, сини и зелени очи е добре да се придържат към по-бледите тонове на червения маникюр със синкав оттенък за ноктите си.

Тъмнорусата коса ще изглежда зашеметяващо, ако бъде подчертана с маникюр с меки и заглушени червени тонове.

Маникюри за блондинки

Закачлив маникюр

На русата коса ще стоят добре и маникюри с по-закачливи украски. Например маникюр ананас или други летни и морски мотиви.

Маникюр с цвета на очите

Блондинките са най-често синеоки или със зелени очи. Добра идея е да се подбере цвета на маникюра за руса коса в зависимост от цвета на очите.

Синеоките блондинки могат да изберат кобалтово синьото за маникюра си. При светла коса и очи, този цвят на маникюра изглежда най-естествен. Косата с него изпъква и подчертава цвета на очите. Тази класика никога няма да подведе дама с тези характеристики, ако избере синьо за маникюра си.

Идеи за маникюр

Зеленооките блондинки могат да изберат зелен цвят за маникюра си като смарагдовият нюанс е най-подходящ. Така ще изпъкне русата коса.

Неутрални цветове

Неутралният цвят е близа до цвета на кожата. Чувството на удобство, което създава, може спокойно да се използва като причина за избора му на маникюра за руса коса. Подхожда на русата коса и е добра идея, ако аксесоарите или тоалета трябва да изпъкнат.

На нюд нюансите стоят добре различните украси на маникюра, така че спокойно може да се експериментира със сложни украси или по-пищни такива с камъни, пера или пайети.

Те отиват на визия от светли тонове на русата коса и светла кожа и позволява леко да подмине нормата за пищност на декорацията на ноктите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати