Най-полезните недостатъци на външността

Най-полезните недостатъци на външността

Ако виждате в огледалото къси крака, голямо дупе и не особено голям бюст, не се отчайвайте. Всъщност притежателите на перфекна външност могат сама да ви завидят.

Красотата е относително понятие, което се променя от модата и от настроението на масите. Рубенсовите дебеланки бяха сменени от тънката като вейка Одри Хепбърн.

Учените са на мнение, че еволюцията слага всичко на мястото му. Така е устроен човешкият организъм, че благодарение на инстинкта си ние избираме този, с когото ще създадем най-здраво потомство.

Най-важното е здравето, а то невинаги върви ръка за ръка с привлекателната външност. Точно обратното – много от това, което смятаме за недостатъци, е знак за защита от много болести и заложена от природата плодовитост.

Голямото дупе говори за много ниско ниво на лош холестерол и намалява риска от диабет. Има теория, според която крушовидната форма на тялото е резултат от прекомерна продукция на хормни, които регулират апетита и теглото. Което значи, че жената-круша няма шанс да преяде.

Мощните бедра привличат противоположния пол, тъй като на подсъзнателно ниво се асоциират с плодовитост и добро интимно здраве. Но това не се отнася за хора с наднормено тегло, а за такива с нормални пропорции, но с широки бедра и голямо дупе.

Най-полезните недостатъци на външността

Голямото количество бенки по лицето и тяло свидетелства за младостта на организма на клетъчно ниво. Както твърдят генетици от Кралския колеж в Лондон, колкото повече бенки има човек, толкова са по-дълги теломерите му – особени участъци на ДНК, които се скъсяват в процеса на стареене.

Притежателят на стотина кафяви петънца по кожата си ще остарее с около седем години по-късно от този, който има две до пет бенки. Жените, които завиждат на притежателките на едрите гърди, трябва да знаят, че тази красота може да бъде и голяма болка.

Големият бюст се отплаща с болки в гръбнака, а това постепенно води до хронически болки, хернии и костни счупвания. Тази ситуация се влошава от зле избрания сутиен, който разпределя тежестта назад и още повече натоварват гръбнака.

Малките гърди имат много по-голяма чувствителност от големите. Това се дължи на факта, че нервните окончания се намират директно под кожата на гърдите.

Колкото е по-голям носът, толкова е по-силна защитата на организма срещу алергени, твърдят американски лекари. Заразата и полените влизат в тялото непосредственно чрез носоглътката.

Колкото е по-дълъг пътят на микробите, толкова по-трудно ще им е да стигнат до местоназначението си.

Ако природата ви е възнаградила с дебели пръсти на краката, трябва да знаете, че вие сте едно от най-висшите постижения на еволюцията. Според учените късите дебели пръсти са направени, за да може човек да тича бързо и да не се изморява – т.е. да е идеален ловджия и да избягва опасностите с лекота.

Дългите пръсти и изящните стъпала са били за онези, чиито предци не са били способни да се скрият от враговете и са имали много по-малки шансове за оцеляване.

Големите уши са по-лоши проводници на звука и намаляват въздействието върху тъпанчето. Това означава, че хората с големи уши чуват малко по-зле от останалите.

Звуковите вълни не оказват влияние върху органите на слуха не толкова интензивно и не се износват с възрастта, затова такива хора имат по-малко шансове да изгубят слуха си, когато остареят.

Късите крака са притежание най-вече на хората с изключително здрави кости, убедени са учени от Чикаго. Което значи, че те имат понижен риск от развитие на остеопороза.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Аззз
Аззз
03.12.2015 11:54
Късите крака, голямото дупе и набита фигура са характерни за хора със селски произход и от равнинни райони - селската работа е тежка и набитата фигура е по-силна. И обратното - дълги крака, източена фина фигура е характерна за градските жени, които във вековете не са били подложени на силов труд, както и на планинците - там дългите крака помагат в катеренето. Да сте виждали аристократка с къси крака и як задник? Не.
0
1
мими
мими
28.04.2015 20:45
Няма грозни жени , има мъже които нямат вкус !
3
0
Анна
Анна
30.12.2013 03:42
Айде сега, високи и ниски почнаха да избиват комплекси в коментарите хаха И как точно големия ти задник ще те прави интелигентен и ще ти помогне да се справяш с трудностите в живота..Мистерия! Сигурно втори мозък има вътре...Друго обяснение не може да има!
11
0
Веска Петрова
Веска Петрова
13.09.2013 23:11
Виждала сьм много ниски красиви жени,пример :Лиз Теѝльр
2
0
Goldflamme
Goldflamme
10.09.2013 16:50
Чувала съм, че жени с големи дупета са по-интелигентни и се справят по-добре с трудностите на живота.
Моите наблюдения са, че те са много добри майки.
1
5
MK
MK
09.09.2013 14:58
"Няма грозна жена- има ниска! ;)"

Правилно! Няма грозна ниска жена! :) Това е качество, присъщо на високите. :)) Както при мъжете, ама там е съпроводено и с малки пениси.
3
5