ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Кой ще е най-модерният цвят за коса тази есен?

Кой ще е най-модерният цвят за коса тази есен?

Медени нюанси за коса

Върнали сте се от морето с изтощена грива и обмисляте нова прическа и различен цвят на косата? Тогава можете да разнообразите с медените нюанси, който ще са много модерни тази есен. Те са топли и идеално се вписват във визията ни през по-хладните дни от годината.

Но преди да се впуснете в боядисване с най-модерния цвят за коса тази есен, е добре да си зададете някои въпроси.

Кой нюанс ще ви отива?

Може би червеният цвят или русото са прекалено ексцентрични за вас? Тогава можете да заложите на медените тонове в косата, но все пак ще трябва да се уверите, че избраният нюанс ще ви отива. Това зависи от цвета на очите ви и цвета на кожата. За да получите индивидуален съвет, съобразен с вашите характеристики, най-добре се допитайте до фризьор.

Готови ли сте за промяната?

Кой ще е най-модерният цвят за коса тази есен?

Ако промяната ви се струва твърде драстична и не сте сигурни дали ще се възприемете с меден цвят на косата, можете да започнете само с боядисване на отделни кичури или балеаж. Предимството на подобно решение е, че прическата се поддържа много по-лесно, отколкото, ако боядисате цялата си коса.

Ще можете ли да поддържате цвета?

Трябва да вземете предвид, че боядисването на косата при добър колорист може да ви струва скъпо, особено ако сте с дълга грива. Отделно, за да поддържате меденият цвят наситен, ще трябва да си закупите специализирано продукти за боядисана коса - маски, шампоани, серуми, термозащитни продукти и др. Крайният резултат си заслужава грижата, но все пак трябва да разполагате и с бюджет. Ако не използвате специална козметика, меденият цвят на косата няма да се задържи дълго.

Готови ли сте да боядисате и веждите си?

Меден цвят за коса

Ако веждите ви са руси или много тъмни, ще са в контраст с вашата нова прическа. Консултирайте се с фризьор, който да ви посъветва дали е нужно да промените цвета и на веждите си. Също така с помощта на молив за вежди или специална спирала бихте могли допълнително да коригирате резултатите.

Обърнете внимание и на грима

Меденият цвят на косата ще привлече вниманието към лицето ви. С подходящ грим можете да постигнете наистина феноменална визия. С очна линия каял ще създадете магнетичен поглед, който ще допълни по вълшебен начин медената коса. Сенки за очи в смарагд, тъмносиньо, каки, кафяво и прасковено също стоят чудесно на медената коса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати