Рецептите за красота на Катрин Зита Джоунс

Рецептите за красота на Катрин Зита Джоунс

Прието е да се счита, че в Холивуд красавиците изглеждат безупречно, само защото използват най-скъпата козметика в света. Известната актриса и една от най-красивите жени на планетата Картин-Зита Джоунс отхвърля тази теза.

Въпреки, че Катрин рекламира елитната козметика Elizabeth Arden, в Холивуд всички знаят, че тя е привърженик на домашната грижа за външния вид. Предлагаме ви няколко рецепти за красота на Катрин-Зита.

Грижи за кожата – актрисата си прави масажи с мед и сол. Сместта се прави много просто. Взимате шепа сол, спесвате с мед до получаване на хомогенна смес. Изплаквате тялото си под душа, след което нанасяте меда върху кожата с леки мсажни движения. Сами ще се убедите, че медово-солната скраб ще сътвори чудеса с кожата ви.

Грижи за лицето – Картин-Зита Джоунс подхранва кожата на лицето си с витамини. Актрисата предпочита маски от ягоди или ананас. Киселините, които се съдържат в тези два плода, притежават избелващи свойства, а пък за съдържанието на витамини в тях е излишно да говорим.

Грижи за красива коса – за косата си холивудската красавица също използва домашни средства. Прави си маска от бира и мед. Актрисата не понася миризмата на бира, но пък казва, че жертвата си струва – медено-бирената маска укрепва косата, прави я гладка и блестяща.

Рецептите за красота на Катрин Зита Джоунс

Грижи за красива усмивка – белите зъби и умението да се усмихват красиво, са две от оръжията на всяка поддържаща се жена. Домашното избелване на зъбите на Картин-Зита се изчерпва с една ябълка на ден. Ябълката е полезна и вкусна, а освен това поддържа зъбите на актриста сияйно бели.

Джоунс все пак е реалистка и уточнява, че в действителност не изглежда толкова перфектно, колкото от кориците на списанията или на телевизионния екран.

Актрисата си признава, че да постигнете вида на момичетата от списанията в живота, е почти невъзможно. "Кориците са дело на фотографите и компютрите. Животът е различен от тях", казва Катрин-Зита Джоунс.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати