Маникюрът с декорации е хит

Маникюрът с декорации е хит

Маникюрът и декорирането на ноктите е една от глезотиийките, на които жените обичат често да се подлагат. През зимния сезон актуални ще са нокти не само в един цвят, цвета на лака, а максимално декорирани.

Начините за декориране на ноктите са много и разнообразни. Дори, ако разгърнете фантазията си, със сигурност ще си направите сами уникални нокти.

Освен наситената декорация, през студените месеци ще бъдат също актуални блещукащи камъчета, перлички, особено около Коледните и Новогодишните празници.

Ако предпочитате дълъг маникюр, оцветете го в сребристо, бледорозово, бежово или вариант на френския маникюр. Тъмните лакове в този случай не се препоръчват. Колкото по-дълги са ноктите, толкова по-бледи и пастелни цветове трябва да се използват, съветват маникюристик. Всякакви нетрадиционни решения върху нокътя, ще го направят оригинален.

Особено актуални са новите вариации на френския маникюр. Пробвайте комбинацията между тъмнокафяво и бежово или винено и розово. Сами ще се изненадате от резултат.

Красиви нокти за тийнейджърки се получават, ако основата е бяла, а върху нея се нанесят разноцветни точки. За по-голям ефект можете да разнесете точките без натиск с игла или с клечка за зъби.

Маникюрът с декорации е хит

Ненесете основата от лака, който сте избрали. След което капнете черен лак и върху него бял. Оставете лакът сам да се разнесе или можете сами да го разнесете отново с клечка за зъби.

Нанесете перлен розов лак върху нокътя, а веднага след това чертичка бял и после чертичка черен. Минете през линийките настрани с тънка четка от лаковете за рисувате – първо в едната посока, а после и в другата. По този начин чертичките се разливат. Всеки нокът се прави поотделно, тъй като лакът трябва да е мокър, а не засъхнал. Сложете отгоре и топлак.

Имайте предвид, че маникюрът не е завършен, ако върху ноктите няма нанесен топлак. Много дами го пропускат, но топлакът дава завършен и най-вече блестящ вид на вашите нокти.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати