ezine.bg»Статии»Красота»Масаж и леден душ пазят гърдите млади

Масаж и леден душ пазят гърдите млади

Масаж и леден душ пазят гърдите млади

Женските гърди имат нужда от специално отношение и грижи, за да останат дълго време красиви и стегнати. Още в древни времена жените втривали различни благовонни масла в гърдите си.

Те правели това не само за да събудят желанието в мъжете, но и за да запазят природните си прелести прекрасни и млади. Гърдите са една от най-съблазнителните части на дамското тяло, затова трябва отрано да им бъде оказвано внимание, за да не изгубят формата си.

Красотата на гърдите на дамата зависи най-вече от това доколко е стегнат гръдния мускул и от това дали кожата в тази част на тялото е в добро състояние.

За да се запази бюстът във възможно най-красив вид не трябва да се правят някои неща. На първо място трябва да се внимава с диетите и никога не била да се допуска рязко отслабване.

Масаж и леден душ пазят гърдите млади

При рязка загуба на тегло кожата на гърдите става нееластична и повяхва. Никога не се излагайте на слънце без горнище, ако преди това не сте намазали обилно гърдите си със слънцезащитен крем.

Слънцето помага за бързото стареене на нежната кожа на гърдите, както и за появяването на бръчици и пигментни петна. Едно от най-важните правила за запазване на прекрасен бюст е да се избере добър сутиен. Той трябва да е точно подбран, нито широк, нито тесен, презрамките му не трябва да се впиват в раменете ви.

Всяка дама трябва да знае как да се грижи за гърдите си. Всеки ден с помощта на мека четка трябва да се масажират гърдите, като започнете от гънката под тях и свършите с шията. Масажът се прави около гърдата с кръгови движения.

Еластичността на кожата на гърдите може да се постигне с ежедневен студен душ. Ако не смеете да застанете под ледената струя, използвайте ледени кубчета за обтриване на гърдите.

Задължително всеки ден мажете гърдите със специален крем или с растително масло. Веднъж седмично се прави пилинг, който се нанася на влажна кожа, масажира се за отстраняване на мъртвите клетки и се отмива с хладка вода.

Най-важното е обаче всеки ден да правите упражнения за гърди. Можете да правите различни упражнения, които да включват движения с ръцете и раменете. Плуването и гребането са много полезни в това отношение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати