ezine.bg»Статии»Красота»Руж, фон дьо тен и пудра правят чудеса

Руж, фон дьо тен и пудра правят чудеса

Руж, фон дьо тен и пудра правят чудеса
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
Препоръчано за теб:
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
20.00 лв.
Виж ››

Трите козметични средства за разкрасяване ружът, фон дьо тенът и пудрата са в състояния да направят чудеса. С тяхна помощ можете да се преобразите.

Набавете си тези три продукта и се променете. Подходящият цвят на ружа е близък до тона на лицето ви, само с няколко нюанса по-тъмен. Трябва да е и в една тоналност с червилото. Прасковено и керемидено подхождат на жените с по-тъмен тен, а жените със светла кожа трябва да се насочат към розовата гама.

Ружът се избира, както и пудрата и фон-дьо-тенът, само на естествена светлина.

По принцип ружовете се продават с четки с къса дръжка, които да се събират в кутийката. С четка за руж с дълга дръжка обаче ще поставите ружа наистина само с няколко движения и резултатите ще са много по-добри.

Използвайте прахообразна пудра. Накрая потупайте леко с пръсти границата между ружа и кожата, за да направите прехода съвсем естествен.

Руж се слага от ушите към центъра на лицето. Ако сте с широко лице и искате да му придадете по-изящно излъчване, трябва да сложите ружа на тази част на бузите, която "потъва" като "всмкукнете" бузите си навътре. Това е мястото точно под лицевите кости.

При по-сочно лице, трябва да поставите ружа на най-изпъкналата част от лицето, която се откроява, когато се усмихнете. Не прекалявайте с количеството руж, за да не заприличате на матрьошка и винаги слагайте дневния грим на естествена светлина.

Разгледай и съветите за перфектен грим.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати