ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Най-модерният маникюр тази зима

Най-модерният маникюр тази зима

Най-модерният маникюр тази зима

Модните тенденции и тази зима запазват тези от есента на 2010 година – ноктите са средна дължина, предимно в сиво и кафеникаво.

Кафявата гама уверено отстоява лидерски позиции благодарение на разкошните шоколадови и златисти нюанси, които са последен моден писък.

Блестящият маникюр също удържа позиции – един от вариантите е да лакирате ноктите с базов слой в кафяв цвят, а отгоре да нанесете прозрачен лак със златист блясък.

Тъмнолилавите и тъмнокафявите нокти са особено актуални, но трябва да са много блестящи – така че с блясъка си да напомнят лъскави бонбонки. Актуални нюанси са фуксията и зеленото.

Най-модерният маникюр тази зима

Силно актуален е маникюрът, при който ноктите са лакирани в черен цвят, но долната част е оцветена в чисто бяло и на практика оцветява пробиващия отдолу нокът.

Най-прочутата стриптийзьорка в света Дита Фон Тийз обожава точно този маникюр, но го прави с червен, а не с черен лак. Отгоре маникюрът се покрива с прозрачен лак за блясък.

Оригинален вариант на яркия маникюр предлагат за зимата от модна къща Ив Сен-Лоран. Според диктатора на френската мода всеки нокът трябва да е лакиран в различен цвят – лилав, син, зелен, червен, бордо, тъмнокафяв, златен.

Много са популярни и всички нюанси на червеното. Но важно за такъв цвят нокти е те да са с безупречна форма, както и лакът да е с кристален блясък.

Червеният лак през този сезон се съчетава с ярко червено червило. За дамите, които смятат, че подобно съчетание е прекалено агресивно, се предлага омекотен вариант – кървавочервени устни и прозрачен лак или прозрачен блясък за устни и алени нокти.

Синият цвят упорито не иска да излезе от актуалните цветове вече няколко сезона подред. Според модните специалисти той вече се е превърнал в класика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 7
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Шател
Шател
18.03.2011 11:46
Идеално, край на претруфените декорации. Един маникюр може да е идеален и без ненужни отежнявания. Добре оформени нокти и добре нанасен лак - това е варианта.
0
0