ezine.bg»Статии»Красота»Лифтинг на зъбите подмладява с години

Лифтинг на зъбите подмладява с години

Лифтинг на зъбите подмладява с години

В момента в много страни е актуален лифтингът на зъбите, който се отразява подмладяващо и върху кожата на лицето. С помощта на коригиране на зъбите изчезват бръчките от лицето.

Процедурата набира все по-голяма популярност, защото с нея се постига двоен ефект. От една страна зъбите стават красиви и усмивката – холивудска, а от друга – бръчките изчезват, което видимо променя лицето.

Процедурата на лифтинга на зъбите се състои от четири етапа. На първо място се поставят фасети – порцеланови или композитни пластини, които заместват външния слой на зъбите.

Изключително тънките порцеланови фасети се поставят върху горните и долните зъби, за да може по много фин начин да се промени и формата на лицето.

Известно е, че лицето остарява заради намаляването на изработка на колаген и еластин. Промяната на областта около устните с възрастта силно влияе върху общия вид.

С възрастта челюстта като че ли леко се отпуска, което води до промяна на пропорцията на разстоянието между носа и брадичката. Лицето се променя и човек изглежда по-възрастен.

Фасетите за зъби могат успешно да се използват за коригиране на формата на лицето и на практика да заместят лифтинга, от който може на даден етап човек да има нужда.

Ако се поставят фасети на страничните зъби, може да се увеличи горната дъга на лицето, което ще направи бузите по-плътни и доста по-еластични на вид.

Това ще даде на пациента възможността да свали визуално няколко години от възрастта си. Освен че подмладяват, фасетите за зъби даряват и мечтаната от всеки холивудска усмивка. Като цяло я предпочитат най-вече жените.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати