Увеличете гърдите с масаж и упражнения

Увеличете гърдите с масаж и упражнения

Можете да увеличите гърдите си и без операция. Стимулацията на гърдите с мек масаж спомага за техния по-внушителен и апетитен вид. В самите гърди няма мускули, но укрепването на мускулите, които ги заобикалят, ще им помогнат да изглеждат по-стегнати и големи.

Елементарните лицеви опори укрепват мускулите, които са под гърдите. Ако ви е трудно да правите обикновени лицеви опори на пода, правете ги прави, като се опирате на стената.

Вдигането на гири също помага за укрепването на гръдната мускулатура. Легнете по гръб, изпънете ръцете си встрани перпендикулярно на тялото. Държете по една гира във всяка ръка и вдигайте двете ръце, без да ги сгъвате в лактите, една към друга.

Доближете ръцете колкото се може по-близо една до друга, но така, че да не се докосват. Задръжте в това положение няколко секунди и се върнете в изходно положение. Повторете десет пъти.

Увеличете гърдите с масаж и упражнения

Масажът на гърдите стимулира кръвообращението, което води до ръст на клетките, а това, от своя страна, води до увеличаване на размера на гърдите. Редовният масаж на гърдите помага да се подобри формата и размерът им.

Когато масажирате гърдите си, използвайте масажно масло. Не забравяйте, че докосванията трябва да са много нежни. Сложете ръцете си върху гърдите и натиснете съвсем леко.

Направете кръгово движение с ръце, което да продължи не повече от две секунди. Повторете сто пъти в едната, а после и в другата посока за всяка гърда.

Ако правите това упражнение два пъти дневно, гърдите ви ще се увеличат с един размер само за месец и ще изглеждат много по-стегнати. Освен привлекателен външен вид масажът на гърдите ще ги запази здрави, защото спомага за изхвърлянето на токсини.

А това помага за по-доброто подхранване на гърдите с полезни вещества. Необходимите подхранващи вещества също се отразяват положително върху размера на гърдите.

Редовно използвайте копър в ястията и салатите, и си правете чай от копър. Той съдържа вещества, които карат организма да произвежда повече хормони, от което гърдите бухват.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
котенце
котенце
27.12.2015 11:09
има ли полза
3
1
Гери
Гери
02.08.2014 23:24
Ще го пробвам този метод,надявам се че ще има полза.
8
5
ani
ani
16.03.2015 16:06
ima li??
3
0
Сиси
Сиси
31.10.2014 10:19
има ли полза ?
8
1