Техники за поставяне на вечерен очен грим

Техники за поставяне на вечерен очен грим

Използвайте следните инструкции, за да се сдобиете с перфектен грим за поредното важно събитие. Следвайки съветите, вие ще придадете на цялостния си вид повече красота, стил и изтънченост.

1. Първо е необходимо да изберете сенки за очи, които са в тъмната гама, което не означава, че цветът задължително трябва да бъде класическото черно или неговите по-светли или по-тъмни тонове.

Зелените, кафявите, тъмно сините, както и много други нюанси също биха свършили чудесна работа. След като подберете подходящия за вас цвят, трябва да нанесете внимателно сенките от линията на миглите до гънката на клепача (приблизително половината разстояние от затворения клепач до веждите.

Техники за поставяне на вечерен очен грим

След което продължете с по-ненаситена четка с грим да поставяте сенки към веждите, но в никакъв случай не стигайте до самите вежди. По костта под веждите не бива да има сенки.

Желателно е след като приключите с върха на пръстите леко да премахнете излишъците, като по този начин ще направите цвета и наситеността на сенките по-преливащи. Внимавайте с количеството сенки, което нанасяте, не бива да прекалявате, иначе рискувате да не постигнете желания от вас ефект.

Техники за поставяне на вечерен очен грим

2. Когато свършите с поставянето на сенките, започнете с нанасянето на очна линия. Вземете молив за очи и подчертайте линията на горните мигли. Постарайте се линията да бъде фина и да съвпада с тази на миглите.

Когато стигне до края на очната линия, можете внимателно да завършите рисунъка с леко и деликатно (няколко милиметра) издължаване на очите на горе. Това ще ви придаде секси котешки вид. Също така поставете молив във вътрешната част и на долните мигли.

3. За да завършите грима на очите нанесете два пласта спирала, подходяща за вашите мигли. За предпочитане са тези продукти, които придават обем. Ако искате да имате по-драматичен и категоричен вид, изберете черен цвят спирала.

Не забравяйте да извиете миглите си, преди да започнете с гримирането. Внимавайте очните линии да бъдат тънки.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати