ezine.bg»Статии»Красота»Актуални цветове през пролетта

Актуални цветове през пролетта

Актуални цветове през пролетта

Един от най-лесните начини да посрещнете пролетта е да промените прическата си. Новият нюанс на косата ще направи прическата ви по-актуална.

Една от актуалните тенденции е съчетаването на различни нюанси, които играят ролята на акценти, подчертаващи основния цвят на вашата коса. Цветът ви може да се прелива в различни нюанси, като се спазва основата.

Тази пролет са актуални ярките цветове – затова червените,

тъмните и руси коси се подчертават с акценти в пурпурно, синьо и яркочервено. Отделните ярки кичури позволяват да се създаде един наистина модерен образ.

Съчетаването на различни нюанси, както и комбинацията на базовия цвят с акценти от разноцветни кичури са чудесен начин да нарушите сивотата на зимния сезон и да влезете в пролетта.

Красива Коса

Променете цвета на косата си. Така например русата коса изглежда великолепно в съчетание с отделни кичури в ярки цветове или пък в по-тъмни нюанси.

Притежателките на кестеняви, червени и черни коси също могат да оценят по достойнство вълшебния ефект на цветните акценти – отделните кичури в червено, пурпурно, синьо или зелено ще привлекат вниманието на всички към такава интересна прическа.

Ориентирайте се към професионален стилист, който да подбере най-добрия нюанс за вас. Ако експериментирате у дома си, може и да не постигнете най-добрия резултат.

За дамите, които не се страхуват да експериментират, най-актуалният начин за привличане на вниманието е боядисването на предните и горните кичури.

Боядисването на долните слоеве на косата в контрастни с основния цвят и просто в оригинални нюанси също създава интересно впечатление – сдържано и изискано.

Рейтинг

5 2
4 2
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати