Как да премахнем двойната брадичка

Как да премахнем двойната брадичка

Лицето ни трябва да изглежда прекрасно, но не винаги обръщаме внимание на факта, че брадичката ни се е превърнала в двойна, което изобщо не придава ефектен вид.

Щом усетите, че брадичката ви се е удвоила, веднага трябва да се заемете с отстраняването на този проблем. Има упражнения, с които може да се постигне тази цел.

Първото упражнение осигурява незабавен стягащ ефект, но има някои противопоказания. Легнете по гръб, като главата ви не трябва да докосва пода.

Повдигнете главата си и погледнете стъпалата си. Повторете двадесет пъти. Тази гимнастика ще подобри линията на шията и брадичката ви. Но ако страдате от заболявания на кръвоносните съдове или имате проблеми с гръбнака, това упражнение може да предизвика дискомфорт.

Как да премахнем двойната брадичка

Тогава ще трябва да се ориентирате към друг вид борба с двойната брадичка. Друго упражнение дава добри резултати, но изисква много търпение и време.

Седнете пред огледалото с лакти, подпрени на масата, а брадичката ви трябва да се докосва до пръстите ви. Стиснете зъби, изпънете брадичката напред и я вдигнете.

С леки движения на допрените пръсти потупвайте брадичката. Направете не по-малко от тридесет бързи леки потупвания. Правете упражнението три пъти дневно.

Редовно правете масаж с мед. Сложете малко мес на пръстите си и масажирайте двойната брадичка, докато не стане червена. След процедурата измийте меда с топла вода.

Този масаж подхранва и хидратира кожата и помага за унищожаването на противните гънки на двойната брадичка. Хората, които имате алергия към мед, не могат да правят този масаж.

Упражнението жираф също е много полезно. Изправете се и поемете въздух. Сложете ръцете си на края на раменете и се опитайте колкото е възможно по-нагоре да протегнете шията си, като натискате раменете си с ръце.

Вдишайте, бройте бързо до десет, издишайте и се отпуснете. Повторете упражнението шест пъти. Това упражнение може да се прави по всяко време и навсякъде.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати