Стерномантия или какво говорят гърдите ти

Стерномантия или какво говорят гърдите ти

Стерномантията е вид гадаене по формата на женските гърди, които разкриват каква е дамата. Бюстът може да разкаже много за нежното създание.

Предсказването на характера по гърдите се е практикувало още през осемнадесети век в Испания. От векове формата на женските гърди се е сравнявала с различни по вид плодове или части от животни.

Жените, които имат гърди като кайсийки, се отличават с общителния си нрав. Те са разумни и с тях е приятно да се прекарва свободното време. Не придават особено значение на физическата близост.

Гърдите тип лисичи муцунки са на дами, които са сдържани и хитри. Те са мързеливи, затова гледат да се омъжат изгодно и да не им се налага да работят. Те са ненаситни в леглото, но са много ревниви.

Идеалните съпруги имат гърди с форма на средни по големина ябълки. Те обаче често са фригидни. Затова пък са готови на всичко, за да зарадват любимия си мъж.

Дами с гърди като круши са изключително любящи и винаги готови за експерименти в леглото. Те обаче са независими, своенравни и обичат да въртят мъжете на малкия си пръст. Бракът с такава жена е поредица от невероятен секс и непрестанни скандали.

Дамите с триъгълен бюст като гърди на козичка се смятат за най-темпераментните и разкрепостените натури в сексуално отношение. За тях табу в секса не съществува.

Жените с гърди с форма на лимони са много весели и са склонни да се самокритикуват. Те предпочитат връзка с мъж, който няма да им предоставя изненади – било то приятни или неприятни.

Жените с гърди тип портокали не са темпераментни в леглото. Сексът слабо ги интересува, а когато проявят интерес, той касае само собствените им нужди. Такива дами обаче винаги постигат целите си – на всяка цена.

Жените с еластични кръгли гърди като грейпфрут рядко са темпераментни в спалнята. Те правят впечатление на еротични създания, дори на вулгарни, но всъщност са леко притеснителни.

Големите гърди с форма на пъпеши принадлежат на оптимистични дами, които са сексуално разкрепостени. Често такива дами се оказват и перфектни домакини. Обожават храната и обичат не само да я консумират, но и да я приготвят.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати