ezine.bg»Статии»Красота»Увеличете гърдите си с упражнения

Увеличете гърдите си с упражнения

Увеличете гърдите си с упражнения

Гърдите могат да се стегнат и да се увеличат с помощта на специални упражнения. За един месец тренировки обиколката на гърдите може да се увеличи с шест до осем сантиметра. След това обаче ефектът от упражненията е само поддържащ.

Упражненията изискват не повече от двадесет и пет минути дневно, а ефектът е наистина зашеметяващ. Най-добре е да ги правите преди обяд и гърдите ви да не са стегнати от сутиен.

Наведете главата си назад, а после настрани. Раменете трябва да са изправени, изпънати назад и надолу. Повторете не по-малко от десет пъти това упражнение.

Наведете тялото си назад, а главата, която е леко наведена към лявото рамо, наведете към пода. Направете същото и с дясното рамо. Повторете десет пъти.

Увеличете гърдите си с упражнения

Бавно повдигайте раменете по посока към ушите си и бавно ги отпускайте. Повторете десет пъти. Изпънете ръцете си встрани, бавно ги повдигайте нагоре и ги спускайте надолу. Повторете петнадесет пъти.

Изпънете ръцете си встрани и описвайте с всяка от тях големи кръгове. Повторете толкова пъти, колкото искате и можете. Изпънете ръцете си и се опитайте да докоснете пръстите им зад гърба си.

Сгънете ръцете в лактите и ги притиснете до тялото си, китките лежат върху раменете. Със силни движения вдигнете ръцете, като ги празгъвате нагоре, а след това се върнете в изходно положение. Повторете пет пъти.

Хванете с лявата ви ръка китката на дясната ви ръка зад гърба ви в областта на талията. Изпънете, колкото можете, и отпуснете. Повторете десет пъти.

Движете раменете си напред и назад по десет пъти за всяко рамо. Съединете дланите си пред гърдите и много силно ги притиснете една в друга.

Сложете ръце зад главата си. Навеждайте тялото си напред, назад и настрани. Правете това упражнение не по-малко от осем пъти с две почивки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
изи
изи
10.10.2014 09:00
Нищо не разбрах от тези описания, някакво видео няма ли?
0
0
лили
лили
18.11.2012 23:31
Дано да помага. :)
0
0