Късите нокти актуални през 2011 г.

Късите нокти актуални през 2011 г.

Добри новини за дамите, които нямат време да се грижат за дълъг и претенциозен маникюр. Ако желаете да следвате новите тенденции в модата на ноктите, то поддържайте къси и добре оформени плочки. Актуалните течения на 2011 година следват ритъма на забързания живот на съвременната жена, като същевременно търсят акцента, които ще я направи различна и желана.

Що се отнася до цветовете на маникюра - през предстоящите сезони на 2011 година най-актуални ще бъдат небесно синьо, нежно лилаво, лазурено, цвят праскова, както и разбира се винаги актуалните телесни нюанси.

Разбира се модерни остават и искрящо розовите, шоколадовите и коралови нюанси.

Относно украсата на плочките - хит за 2011-та ще бъдат леопардовите акценти, категорични са модните консултанти. Естествено не е задължително изцяло да се пресъздават познатите цветове и форми на леопардовото украшение - експериментирайте свободно с черни несиметрични петънца върху лилава, розова или синя гама. Изборът кои нокти да бъдат с допълнително изрисуване също зависи само от дамата. Основно вариантите са два - украшение по всички плочки или актуалното напоследък оцветяване само на нокътя на безименния пръст.

Интересни решения за цветова реализация на маникюра предлагат от модна къща Ив Сен-Лоран. Според един от диктаторите на френската мода всеки нокът трябва да е лакиран в различен цвят.

Късите нокти актуални през 2011 г.

Не бива да забравяме, че в цветово отношение маникюрът трябва да е добре съчетан с останалите ви аксесоари – чанта, шал, ръкавици.

Никога не забравяйте да слагате топ лак върху избрания от вас основен цвят.

Чистете лака (подсилващ или обикновен) с лакочистител, който не съдържа ацетон. Ацетонът изсушава ноктите и ги прави крехки и чупливи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати