Пет табута за красотата

Пет табута за красотата

Знае се, че красотата може да е различна, за красавици се смятат жени, които изобщо не си приличат помежду си. Това се дължи най-вече на факта, че красотата зависи от много фактори.

Ако искате винаги да изглеждате красиви, опитайте се да си наложите пет табута – има пет неща, които трябва да избягвате, за да правите добро впечатление и да оставяте само възхитени погледи след себе си.

На първо място това е мръсната коса. Дори най-гъстата и разкошна коса изглежда отблъскващо, когато е мазна и мръсна. Затова мийте редовно косата си, като не си измисляте всевъзможни оправдания, свързани с липса на време.

А ако наистина нямате достатъчно време, използвайте сухи шампоани – това са специални флакони с течност под налягане, които освежават прическата точно за две-три минути.

Пет табута за красотата

След като напръскате косата си с такъв шампоан, добре я срешете, за да отстраните и най-малкия остатък от мръсотия и от самото почистващо средство.

Неизскубаните вежди с тук-таме наболи къси косъмчета изглеждат отвратително. Но много жени не правят навреме корекция на веждите си, затова пък покриват окосмените си клепачи с грим. Имайте предвид, че яркият грим привлича вниманието към очите и веждите.

Третото табу е неприятният дъх. Той ще измие като цунами и най-силното очарование на една дама. Не се увличайте с дъвки, заложете на освежители и ароматизатори за уста. Задължително посетете стоматолог, ако неприятният дъх е предизвикан от заболявания на устната кухина.

Не забравяйте никога идеалния си маникюр. Дамските нокти трябва винаги да изглеждат перфектно, независимо дали са лакирани или не. Ако използвате ярки лакове, не допускайте обелването им, а ги заменете с ново покритие.

Петото, не последно по важност табу, е бодливата кожа. Не шокирайте околните и особено мъжа до вас с боцкащи крака, които на пипане приличат на неговите бузи, ако е забравил да се избръсне.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати