ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Актуалните прически и цветове за годината

Актуалните прически и цветове за годината

Актуалните прически и цветове за годината

Кои са най-модерните прически и цветове за 2011 година.

Основната модна тенденция през настоящата година ще бъде непринудената и естествена прическа. Затова се откажете от боядисването и заложете на собствения си цвят.

Ако все пак не можете без боядисване, то заложете на естествените цветове, които най-много се доближават до вашия. Актуални ще бъдат всички оттенъци на кафявото, актуален ще бъде и рижият цвят на косата, но този който най-много се доближава до естествения – медният.

Според специалистите това са цветовете, които се доближават най-много до естествените оттенъци и затова са най-предпочитани. Ако все пак смятате, че това е малко скучно за вас и сте свикнали да боядисвате косата си често, през настоящата година се спрете на меки цветове.

Що се отнася до прическата и през тази година модерни ще бъдат дългите коси. 2011-та спокойно може да се нарече и още годината на опашката, защото много модерни ще бъдат вързаните коси, на така наречената "конска опашка".

Що се отнася до аксесоарите, те отново са задължителни. Те са способни да променят външността ви до неузнаваемост и да придадат стил на иначе обикновената ви прическа.

Особено актуални ще бъдат диадемите, като те могат да бъдат направени от всякакъв материал - пластмасови, кожени, метални и от плат. При цветовете няма ограничения, стига на вас да ви харесва и да се съчетават с тоалета ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати