Основни правила за изправяне на косата

Основни правила за изправяне на косата

Този сезон популярни ще бъдат правите коси, блестящи от здраве като стъкло. То този ефект може да стигне всяка жена, но с помощта на някой основни правила за справяне с косата.

Ако до сега не сте използвали пресата в домашни условия, няма нищо сложно. Разбира се, ако косата ви е много къдрава, ще ви отнеме повече време, защото трябва да я отделят кичур по кичур.

Като начало измийте косата и нанесете пяна. След това изсушете със сешоар и я разделете на пластове. Желателно е винаги да започвате от долу на горе. Започнете изправянето от корена на косъма, като вървите плавно към край и държите косата под 90 градуса. Така ще придадете на прическата обем. Като финален щрих използвайте козметика, която да придаде блясък на косата.

Ако сте много добри в изправянето на косата, ви предлагаме да опитате следния вариант. Изправете косата първо с четка и сешоар, като се стремите да я дърпате назад. След това, за да завършите и да пригладите добре косата използвайте преса, като отново се стремите косата да върви назад. Тази прическа е подходяща както за вечерно парти, така и в ежедневието.

Основни правила за изправяне на косата

Независимо дали косата ви е къдрава или права, най-важното условие е да бъде здрава. Ако често изправяте косата си със сешоар или преса, никога не пропускайте да използвате термозащитна козметика.

Не пестете средства и при закупуването на пресата. Когато избирате такава винаги се консултирайте в магазина за възможно най-добрата и щадяща преса.

Виж повече

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари