Какъв бански е подходящ за вас

Какъв бански е подходящ за вас

Лятото вече започна и е време да се стягате за плаж. Остава само да изберете бански, който да подчертава преимуществата на тялото ви и да прикрива минусите.

Пухкавите дами не трябва да имат комплекси, но когато избират бански костюм, е добре да подходят реалистично, за да не изглеждат гротескно на плажа.

Не се опитвайте да влезете в по-малък размер бански, защото излишните килограми просто ще провиснат на някои места и гледката ще е доста неприятна.

Какъв бански е подходящ за вас

Ако имате повечко мазнинки около ханша, корема и на дупето, за вас е идеален целият бански костюм с широки презрамки, вертикални детайли и дълбоко деколте. Направо ще се учудите, като видите колко много ви отива този модел.

Големите гърди понякога могат да са повод за притеснение на собственичката им, която през цялото време се чуди дали не са изскочили от чашките на банския.

Затова изберете бански, който закрива голяма част от гърдите ви, с широки презрамки и метални подсилвания на чашката на горнището, което няма да ограничава движенията ви.

Ако талията ви е широка, купете си асиметричен цял бански или цял бански в един цвят, който има допълнения в по-тъмен нюанс от двете страни. Избягвайте коланчета и светли блестящи тъкани.

Широките бедра визуално ще се тушират от бански костюм, който има горна част в ярки цветове и рисунки, а долната му част е в един тон и с вертикални детайли.

Перфектно е ако долната част на банския е снабдена с миниполичка. Не избирайте долнище тип щъси панталонки и бански, направени от блестящи материи.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
lara
lara
09.06.2011 18:02
Мерси.
0
0