Българска роза крие тайна за вечна младост

Българска роза крие тайна за вечна младост

Българската роза е световно известна с вълшебните си свойства и хиляди туристи всяка година идват у нас за да си купят от ценната течност.

Розовата вода отлично може да замести тоника за лице. Всяка вечер преди лягане може да почиствате лицето си с памуче или тампон, напоено с розовата течност и нанесете лек крем за лице.

Ако третирате лицето няколко седмици с тази процедура ще се убедите, че резултатът си заслужава. Кожата ви ще стане по-мека, чиста и тонизирана.

Розовият еликсир има антивъзпалително и успокояващо действие, така че е много подходящ при изгаряне от слънцето или някаква алергична реакция.

Няколко капки розова вода във ваната, са идеална ароматерапия за намаляване на стреса и тонизиране на кожата на цялото тяло. Освен това розовият елексир и идеалната добавка към домашно приготвените маски за лице, според вашият тип кожа.

За мазна и проблемна кожа смесете розова вода с малко хума и няколко капки лимонов сок и се получава дълбоко почистваща маска за лице. Нанесете върху лицето, изчакайте да изсъхне и измийте със студена вода.

За суха кожа смесете розова вода, мляко и мед с овесено брашно и ще получите невероятна подхранваща маска.

За чувствителна кожа смесете равни пропорции розова вода и глицерин. Тази маска успокоява кожата и помага срещу петна.

За нормална кожа прибавете розова вода към плодова маска за лицe и малко ароматен мед. Ефектът на розовата вода е абсолютен, само когато тя е в своя чист натурален вид.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати