Как да се освободите от пърхота завинаги

Как да се освободите от пърхота завинаги

Непрекъснато третираме косата си с различни мазила, за да я направим по-мека, по-лъскава и красива. Ползваме лакове, гелове и какво ли още не, за да се сдобием с идеална прическа, но не си даваме сметка, че по този начин в крайна сметка вредим на косата.

Употребата на различни продукти нарушава баланса на кожата на скалпа и вследствие се сдобиваме с мазна коса, пърхот и ужасна фризура.

Никакви препарати не могат да помогнат срещу пърхота обаче, защото активните им съставки няма как да подействат през мъртвите клетки. Балансът може да се върне само, ако изчистим кожата в дълбочина.

Това вече е възможно с нов метод за красота, който изобретиха израелски учени. Уредът "Джет М" работи с уникална технология и преражда кожата, както на лицето и тялото, така и на главата.

Как да се освободите от пърхота завинаги

Той впръсква чиста вода, обогатена с кислород със скорост от 312 м в секунда. Невероятната струя ледена свежест почиства в дълбочина мъртвите клетки и токсични отлагания и слага край на всички кожни проблеми.

Бонус е, че заради невероятната скорост на струята при самата терапия се прави и лимфодренажен масаж, който допълнително тонизира и връща доброто кръвообръщение. Ефектът от това е, че луковицата на космите се заздравява, като до нея достигат важните хранителни вещества.

Косата става по-лъскава и красива, а косопадът спира. За процедурата няма ограничения и може да се прави на всеки. Особено подходяща е именно сега след морския сезон, когато косата изтощена от слънцето и морската вода, а скалпът е замърсен от изпотяването и праха през лятото, съветва столичната козметичка Валентина Иванова.

Процедурата се прави само с биопродукти – чиста вода и кислород и няма странични ефекти. Уникална терапия се прави и за по-бърз растеж на косата. Специален на крайник на чудния уред е предназначен за хидратация и стимулиране на израстването на нови, здрави косми.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати