ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Какви са признаците на поддържаната жена

Какви са признаците на поддържаната жена

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1520
1 от 8 Снимки

1. Красива коса


На първо място е красивата коса. Има две основни изисквания: подходящата подстрижка и правилната грижа за поддържането й. Косата винаги трябва да е чиста и оформена в красива прическа.
Дерма ролер с 540 игли за лице и тяло-42%
Препоръчано за теб:
Дерма ролер с 540 игли за лице и тяло
12.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Не е тайна, че колкото и да е красива една жена, най-важното е да се поддържа.

Ако и ти си от тези жени, които харесват да бъдат обожавани и глезени, тогава не си сама. Опитахме се да разберем какво всъщност се крие зад безупречната им визия и с какво привличат силния пол.

Специалистите смятат, че има осем признака на добре поддържаната жена.

Вижте от снимките отгоре кои са те!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
56
412
38
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Психопат
Психопат
02.01.2017 08:53
Яко - и кво се подразбира под подходящ тоалет? Подходяща прическа?! Абе я хванете и се прескачайте с тия статийки. Хигиена ок, чистота, спретнатост, но като се почне - ама такава и такава коса, ама такъв грим, ама еди кви си дрехи, да е ако може под 50 кила.... мхм да ей са веднага.
3
2
бай минчо
бай минчо
30.12.2015 00:27
некой я поддържа
3
1
Николай Марков
Николай Марков
23.11.2015 02:29
Има няколко момичета талкуващи различно , но тая тема тук трябва да я реши мъж , защото в крайна сметка ние ви ценим , вие не си давате правилна отценка никога. Или сте надути без покритие и се правите на богини ,или сте симпатични , кипрички , но с наведени глави , свити рамене и визия на човек работещт селско стопанска работа .
Затова един съвет.
1-во: за момичетата без съмочувствие ... момичета вие сте истинските жени това го споделям аз "човекът без визия" просто идете в някой магазин купете си най обикновенни дънки , парфюмче исправете си косите и ще заблестите в очите на мъжете , разбира се такива момичета имат секси Боди тези , които бачкат като машини на полето !
2-ро: А тия фърфолячките много ги обичам , дето слагат 1 тон грим и на 30 заприличват на пенсионерки....затова няма да ги коментирам , не са ми на пъпа , там само хуя ми стига. ;)
3
2
КОкоЛиНка
КОкоЛиНка
08.09.2015 13:38
Може би не всеки е успял правилно да тълкува текста на тази статия.Не съм особено разбираща, но си има елементарни неща, които е редно да се спазват Подходящ тоалет - може би не да носим чувал, когато сме едни кокали или тлъсти сланини да показваме в клинче и прилепнала блузка.
Не е нужно ноктите да са идеални - съгласете се че не е красива гледа да видиш наядени пръсти и един идеален маникюр...
Прическата - просто да е сресана... Какво сложно има, нека си говорят за прическите каквото искат. Една майка, домакиня и работеща жена в едно надали има време да се съвземе да си прави прически!

Така... Кое остана? Гримът - една спирала, един балсам за устни понякога са по-добрия вариант от всякакъв грим!!!
6
3
дари
дари
21.08.2015 01:27
Фалшивите критерии за красота, с които ни облъчвате отвсякъде, разбира се, налагат поддържането... или на килограми, или на омазани с какво ли не криви лица, на изваден "за красота" силикон и.т.н. Мнозинството ни ги налага,за да си мислим, че е носител на красивото Е как обаче се поддържат криви, изпъкнали кокали, увиснала преждевременно от постоянно прекомерно отслабване кожа и плът, всичко това натрапващо се постоянно, подчертано от липсата на други дрехи, освен нещо като гащи? Поддържа се хигиена и здраве, а истинската красота както вътрешна, така и външна не налага поддръжка, а е следствие от тях, независимо от възрастта. И точно тази красота привлича красивите, стойностни хора, а другите са без значение. Хубавият кон и под скъсан чул се вижда за този, който разбира. А който не разбира, много страда обикновено, докато се научи да вижда под повърхността на фалша от поддръжката на краткотрайна пластмасова красота. А какво би станало, ако възможността за поддръжка дори на това изчезне? Е, това си е истината вече, красотата е дар, когато е заслужен и от бога е завинаги. Нещо повече, тогава знаеш стойността си, нямаш нужда от излишно самочувствие, няма нужда да те харесват безстойностниците на измамата и фалша, чиято теория рухва след последната смяна на поредната "поддържана красавица" с друго подобно творение, рекламиращо "красота" на хипнотизираната зомбитория.
10
3
Кам
Кам
10.02.2015 23:28
Аз мога да кажа, че ако жената има желание и е изградила навици да се поддържа винаги ще намери възможност и ще направи нещата така, че да може и да отдели внимание и за себе си. Аз например от малка съм с такъв навик, обичам много да се грижа за себе си, когато се грижа за себе си аз придобивам самочувствие освен външния си вид една жена трябва да се погрижи и за интелекта си. Когато изглеждам добре се чувствам добре и по-този начин привличам добри възможности и за работа. Може да се скъсвам от готвене и от чистене, но външният ми вид е от значение както домът ми и храната ми. Стремете се към максималната грижа и за себе си и за мъжете си, за децата си, за работата си ще успеете и ще привлечете по-хубави възможности, че се грижите толкова много за всичко ще се отворят повече врати пред вас, не пренебрегвайте външността си заради работата си аз никога не го направих :D
19
4