ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Какви са признаците на поддържаната жена

Какви са признаците на поддържаната жена

1 от 8 Снимки

1. Красива коса


На първо място е красивата коса. Има две основни изисквания: подходящата подстрижка и правилната грижа за поддържането й. Косата винаги трябва да е чиста и оформена в красива прическа.

Не е тайна, че колкото и да е красива една жена, най-важното е да се поддържа.

Ако и ти си от тези жени, които харесват да бъдат обожавани и глезени, тогава не си сама. Опитахме се да разберем какво всъщност се крие зад безупречната им визия и с какво привличат силния пол.

Специалистите смятат, че има осем признака на добре поддържаната жена.

Вижте от снимките отгоре кои са те!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 11
3 8
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Психопат
Психопат
02.01.2017 08:53
Яко - и кво се подразбира под подходящ тоалет? Подходяща прическа?! Абе я хванете и се прескачайте с тия статийки. Хигиена ок, чистота, спретнатост, но като се почне - ама такава и такава коса, ама такъв грим, ама еди кви си дрехи, да е ако може под 50 кила.... мхм да ей са веднага.
2
1
бай минчо
бай минчо
30.12.2015 00:27
некой я поддържа
2
0
Николай Марков
Николай Марков
23.11.2015 02:29
Има няколко момичета талкуващи различно , но тая тема тук трябва да я реши мъж , защото в крайна сметка ние ви ценим , вие не си давате правилна отценка никога. Или сте надути без покритие и се правите на богини ,или сте симпатични , кипрички , но с наведени глави , свити рамене и визия на човек работещт селско стопанска работа .
Затова един съвет.
1-во: за момичетата без съмочувствие ... момичета вие сте истинските жени това го споделям аз "човекът без визия" просто идете в някой магазин купете си най обикновенни дънки , парфюмче исправете си косите и ще заблестите в очите на мъжете , разбира се такива момичета имат секси Боди тези , които бачкат като машини на полето !
2-ро: А тия фърфолячките много ги обичам , дето слагат 1 тон грим и на 30 заприличват на пенсионерки....затова няма да ги коментирам , не са ми на пъпа , там само хуя ми стига. ;)
2
1
КОкоЛиНка
КОкоЛиНка
08.09.2015 13:38
Може би не всеки е успял правилно да тълкува текста на тази статия.Не съм особено разбираща, но си има елементарни неща, които е редно да се спазват Подходящ тоалет - може би не да носим чувал, когато сме едни кокали или тлъсти сланини да показваме в клинче и прилепнала блузка.
Не е нужно ноктите да са идеални - съгласете се че не е красива гледа да видиш наядени пръсти и един идеален маникюр...
Прическата - просто да е сресана... Какво сложно има, нека си говорят за прическите каквото искат. Една майка, домакиня и работеща жена в едно надали има време да се съвземе да си прави прически!

Така... Кое остана? Гримът - една спирала, един балсам за устни понякога са по-добрия вариант от всякакъв грим!!!
5
1
дари
дари
21.08.2015 01:27
Фалшивите критерии за красота, с които ни облъчвате отвсякъде, разбира се, налагат поддържането... или на килограми, или на омазани с какво ли не криви лица, на изваден "за красота" силикон и.т.н. Мнозинството ни ги налага,за да си мислим, че е носител на красивото Е как обаче се поддържат криви, изпъкнали кокали, увиснала преждевременно от постоянно прекомерно отслабване кожа и плът, всичко това натрапващо се постоянно, подчертано от липсата на други дрехи, освен нещо като гащи? Поддържа се хигиена и здраве, а истинската красота както вътрешна, така и външна не налага поддръжка, а е следствие от тях, независимо от възрастта. И точно тази красота привлича красивите, стойностни хора, а другите са без значение. Хубавият кон и под скъсан чул се вижда за този, който разбира. А който не разбира, много страда обикновено, докато се научи да вижда под повърхността на фалша от поддръжката на краткотрайна пластмасова красота. А какво би станало, ако възможността за поддръжка дори на това изчезне? Е, това си е истината вече, красотата е дар, когато е заслужен и от бога е завинаги. Нещо повече, тогава знаеш стойността си, нямаш нужда от излишно самочувствие, няма нужда да те харесват безстойностниците на измамата и фалша, чиято теория рухва след последната смяна на поредната "поддържана красавица" с друго подобно творение, рекламиращо "красота" на хипнотизираната зомбитория.
9
1
Кам
Кам
10.02.2015 23:28
Аз мога да кажа, че ако жената има желание и е изградила навици да се поддържа винаги ще намери възможност и ще направи нещата така, че да може и да отдели внимание и за себе си. Аз например от малка съм с такъв навик, обичам много да се грижа за себе си, когато се грижа за себе си аз придобивам самочувствие освен външния си вид една жена трябва да се погрижи и за интелекта си. Когато изглеждам добре се чувствам добре и по-този начин привличам добри възможности и за работа. Може да се скъсвам от готвене и от чистене, но външният ми вид е от значение както домът ми и храната ми. Стремете се към максималната грижа и за себе си и за мъжете си, за децата си, за работата си ще успеете и ще привлечете по-хубави възможности, че се грижите толкова много за всичко ще се отворят повече врати пред вас, не пренебрегвайте външността си заради работата си аз никога не го направих :D
17
4