Декорации за маникюр

Декорации за маникюр

Модата в маникюра предлага различни стилове, но за любителките на светските партита са подходящи заострените в краищата нокти. Френският маникюр си остава хит.

Върху ноктите се нанасят специални декорации, като напоследък са модерни обемните изображения, които се постигат, като върху нокътната плочка се залепва обемна фигура и се покрива с гел.

Стилно е всички нокти да са лакирани в един цвят, и само един – най-добре безименният пръст да се различава с декорацията си. Така ще се получи ефект на хармония и акцент.

Всяка съвременна дама трябва да се грижи за ноктите си – така във всеки един момент тя ще е готова както за делова среща, така и за романтична вечеря.

Декорации за маникюр

Рисунките върху ноктите се избират взависимост от стила на облеклото и предпочитанията на дамата. Напоследък е популярно върху един нокът да се изрисува логото на любимия дизайнер на дамата.

За създаването на красива рисунка върху ноктите се използват три контрастни цвята. Основата може да е тъмна или светла. През деня е желателно да се избират умерени тонове, а за вечерта са позволени ярките нюанси.

Декорациите върху ноктите са различни – това могат да са малки камъчета, специални лепенки, които са прозрачни, но върху тях има изобразена закачлива рисунка. Така се спестява времето за рисуване върху ноктите.

Направете сами рисунки върху ноктите си за десетина минути с бързосъхнещи лакове. Върху бяла основа нанесете бежов и червен лак, като оформяте с тънка четчица линии по дължина на нокътя.

Най-лесният начин за оформяне на бърз ефектен маникюр е да разделите нокътя на две по дължина и да лакирате всяка половинка с различен цвят. Върху един от пръстите закрепете камъче.

При липса на специална фина четчица използвайте игла, с която нарисувайте паяжина, решетка, кръстосани линии върху ноктите си.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 10
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати