ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни Прически за 2012 за дълга коса

Модерни Прически за 2012 за дълга коса

Модерни Прически за 2012 за дълга коса

Ако имате дълга коса, лесно можете да оформите красива и модерна прическа. През 2012 година са модерни прическите, които привличат вниманието към природната красота на дългата коса.

Ежедневната прическа се прави лесно. Измийте косата си, нанесете малко пяна за коса в корените, изсушете я със сешоар и кръгла четка, за да навиете леко навън или навътре краищата на косата.

Допуска се и изсушаването без навиване на краищата. За фиксиране на прическата се изисква нанасянето на малко лак за коса. Оформете бретона си така, че да е в синхрон с прическата.

Къдриците са актуални през тази година, особено ако искате да изглеждате романтично. Използвайте едри ролки, за да постигнете големи красиви къдрици.

Върху все още мократа коса нанесете пяна, а след това леко подсушете със сешоар, но така, че косата да остане влажна. Навийте на едри ролки и оставете косата да изсъхне без сешоар.

Махнете ролките, разделете на два или три кичура всяка къдрица и фиксирайте прическата с лак. Лесна за оформяне е прическата тип конска опашка.

Косата се хваща с ластик, върху главата се нанася малко гел, за да не стърчат косъмчета. Ако косата е къдрава, се изправя в горната й част, а опашката се оставя с къдрици.

За да скриете ластика върху конската опашка, отделете един кичур от опашката и го омотайте покрай ластика, за да го прикриете. Можете да направите конска опашка със страничен път, изглежда много ефектно.

Плитките са модерни и тази година, като започват в горната или долната част на главата, модерни са изплетените отстрани плитки, а също така и класическата плитка.

Не я стягайте, докато я плетете, за да изглежда по-обемна. Ако косата ви е тънка, преди да направите плитката, я навийте на едри ролки и след това я срешете.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати