ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Тенденции в прическите през 2012

Тенденции в прическите през 2012

Тенденции в прическите през 2012

През 2012 година са модерни както много късите коси, така и дългите естествени коси. Късите прически радват с креативността си.

Дамите с идеална форма на главата и правилни черти на лицето могат да си позволят да имат момчешка прическа с дамска елегантност.

Такава прическа подмладява с десетина години и е много ефектна. Много късата коса може да е както светла, така и тъмна. Ако лицето позволява, бретон може да няма.

Възможен е бретон, който е рехав и се сресва настрани. С помощта на малко пяна и фантазия ще превърнете ежедневната ултракъса прическа в официална.

Тук голяма роля играят и аксесоарите. Много ефектно изглежда късо подстриганата коса с ефектен дълъг бретон, който може да се използва за оформянето на различни стилове – от спортен до официален.

Тенденции в прическите през 2012

В бретона могат да проблясват цветни кичури. Това е подходящо само за екстравагантните личности, които съчетават ефектно прическата с облеклото си.

През 2012 година най-актуалната прическа за дълга коса е опашката. Тя е високо вдигната или пък е хваната в основата на тила. Хваща се както свободно, така и много стегнато.

Опашката е подходяща както за ежедневието, така и за официални случаи. С помощта на опашката ще подчертаете красотата на очите си. През 2012 година са модерни опашките със страничен път.

Ефектно е ако хванете косата си високо, а след това я сплетете на хлрабава плитка, за да изглежда по-обемна. Опашката, която е отстрани също е актуална.

Ако косата ви позволява, хванете я стегнато, а след това я вържете в долната й част и още веднъж – в средата. Ако не е достатъчно гъста, тупирайте я, за да постигнете обем.

Опашката се украсява с различни аксесоари – копринени ленти за официални случаи и шнолки за ежедневието. За много официален случай втъкнете в опашката си живи цветя.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати