Къси прически за чуплива коса

Къси прически за чуплива коса

Къдравата коса е дар от природата, защото къдриците създават впечатление за обем и жизненост. Основното затруднение на собствениците на това богатство е постоянната поддръжка на къдриците.

Къдриците винаги изглеждат закачливо и романтично. Трудно е да се справите с непослушните къдрици, но с тяхна помощ се създават най-ефектните прически.

Къдравата и чупливата коса са перфектни за каре. Изтъняването на косата на тила винаги е ефектно, могат да се оставят няколко дълги кичура около лицето.

Бретонът е подходящ само ако косата е послушна, в противен случай той просто ще стърчи. Стъпаловидното оформяне на задната част на косата изглежда много ефектно.

Къси прически за чуплива коса

Липсата на обем е един от основните проблеми на притежателките на къдрави и чупливи коси. Тайната на добрата прическа се състои в правилното сушене на косата.

Чупливата коса винаги се суши с помощта на дифузер, а особено красив вид се получава, ако сушите косата си, като наведете главата си – тогава вълните и кичурите стават още по-разкошни.

Асиметричният бретон е много актуален. Модерен е и бретонът, който е абсолютно равен и е точно над очите, като прикрива веждите, а къдриците са оставени да се вихрят на воля, но са укротени с малко вакса.

Добре изглежда и косата, която е абсолютно гладка по цялата глава, а краищата на кичурите са подвити на едри ролки навътре или навън взависимост от формата на лицето.

Ако сте достатъчно смели, вземете малко пяна или вакса и оформете истински хаос от къдрици точно върху центъра на главата си. Тилната част на главата, както и страничните се приглаждат така, че да изглеждат идеално гладки.

Рейтинг

5 7
4 7
3 10
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати