Рициново масло за красота

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1521
Рициново масло
Козметична чанта-органайзер за пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична чанта-органайзер за пътуване
35.00 лв.
Виж ››

Рициновото масло помага за красотата на жената. То е чудесно средство срещу косопад. Веднъж седмично правете маска от една част масло и две части водка, втрийте я в корените и след 20 минути измийте.

Рициновото масло сгъстява миглите. Благодарение на полезните вещества в рициновото масло миглите бързо се сгъстяват, растат по-бързо и стават по-красиви.

Достатъчно е два-три пъти седмично да намазвате миглите си и долната част на горния клепач с рициново масло и скоро вашият поглед ще бъде неотразим.

Рициновото масло кара кожата да изглежда млада и сияеща. Рициновото масло в съчетание с масаж дава невероятен резултат. Загрейте с помощта на струя гореща вода супена лъжица.

Налейте в нея рициново масло, за да се нагрее. Така по-лесно ще се поеме от кожата на лицето ви. Нанесете върху лицето и направете лек масаж по масажните линии.

Кожа

Този масаж се препоръчва на дамите след 30-я им рожден ден, когато се появяват първите фини бръчици. Те могат лесно да бъдат отстранени с този масаж.

През зимата рициновото масло помага на кожата на лицето, която през този сезон става суха и се бели. Смесете десет капки рициново масло с един жълтък и нанесете на тънък слой върху лицето.

След петнадесет минути отстранете с мокър тампон, след което се измийте с отвара от лайка. Кожата на ръцете и краката става като бебешка, ако всяка вечер я намазвате с леко загрято рициново масло.

След като ги намажете, обуйте чорапи и сложете памучни ръкавици. На сутринта кожата ви ще е мека като коприна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest