ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Прически с бретон

Прически с бретон

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182492
Прически с бретон
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Бретонът е много актуален, ако сте подстригани на каре. Тогава бретонът е стъпаловиден, с разкъсани краища. Небрежните бретони винаги са на мода, актуални са и през 2012.

Те са подходящи за къса коса. Небрежната елегантност е подходяща за дами, които умеят да съчетават правилно дрехите си в съответствие с прическата.

С помощта на къс прав и гладък бретон над веждите лицето се удължава визуално. Късите, както и дългите асиметрични бретони са модерни през 2012 година.

Те се съчетават както с къса, така и с дълга коса. Късият скосен бретон изглежда перфектно на кръглото лице. За дамите със средно дълга коса е бретонът, който е на една страна.

Прически с бретон

Дългият бретон е подходящ за дами с правоъгълно и издължено лице. Отива им и прибрана назад коса с помощта на диадема, като се оставя бретонът.

Дългият бретон добре стои с прав път. Модерен е гладкият гъст бретон, който покрива веждите. Такъв бретон превръща лицето в загадъчно и обещаващо.

Дамите с триъгълна форма на лицето изглеждат прекрасно с равен бретон, който се грижи за баланса на пропорциите на лицето.

Връщат се бретоните от началото на деветдесетте години, които представляват чуплив кичур, спускащ се върху едното око.

Ако имате високо чело, ще ви отива бретон, който покрива веждите. Ако лицето ви е с триъгълна форма, но искате бретонът ви да е прав, оформете го като дъга, като краищата му са по-дълги от средната част.

Дамите с кръгло лице ще изглеждат великолепно с асиметричен бретон, както и с бретон с различни дължини, който визуално ще удължи лицето им.

Квадратното лице е прекрасно с бретон, който доближава формата му до овална – това става лесно с помощта на асиметричен бретон. Той трябва да е лек и ефирен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 9
3 8
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати