ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Модерни маникюри за 2015

Модерни маникюри за 2015

Модерни маникюри за 2015

Красивият маникюр винаги е бил смятан за олицетворение на женствеността и е един от задължителните атрибути на добре поддържаната дама.

През 2015 година маникюрът е доста различен от преди, но това не е пречка за нежните създания да бъдат винаги стилни. Модна тенденция тази година са късите нокти с контрастни цветове.

Дължината вече е на заден план, макар че винаги ще си остане класическа относително голямата дължина на ноктите, която е един от символите на изисканата дама.

Вече не са модерни ноктите, придобити с помощта на ноктопластиката. Дамите могат да заложат изцяло на естествеността.

Модерни маникюри за 2015

Формата на ноктите е заоблена, острите и квадратни форми са на заден план. Що се отнася до цвета на лака, тук може да изявите изцяло фантазията си.

Помнете, че през тази година са модерни ярките дръзки цветове и контрастните съчетания. Но най-модерният цвят за маникюр през тази година е светлосиният и тъмносиният цвят.

Не трябва да се забравя и огнено червения цвят, който е олицетворение на страстта. Той ще покори не само истинските любителки на модата, но и техните кавалери.

Тази година са на мода матовите лакове. Ефектът на кадифеното покритие се предлага от много производители на лакове за нокти. Повечето матови лакове съхнат за секунди, но за съжаление не са трайни.

Черно-бялата гама е модерна тази пролет. Съчетанието на двата цвята се осъществява по два начина – единия цвят служи за основа, а с другия се акцентира или върху ръба на нокътя, или върху лунообразната му основа.

Готическият стил също е на мода. Изберете най-тъмните и мрачни нюанси на различните цветове и смело експериментирайте.

Съчетавайте смело пурпурно с черно и алено със сиво. Тези цветове се препоръчва да се съчетават с много дълги нокти със заострен връх.

Друга модна тенденция е използването на жизнерадостните цветове, които ще са супер модерни през пролетта и лятото. Модерно е също така да напарвите френски маникюр с лека промяна – основата на нокътя е неутрална, а връхчето е оцветено в ярък цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати