ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Френски маникюр с декорация

Френски маникюр с декорация

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182457
Френски маникюр с декорация

Няма съмнение, че ръцете са истински символ на женствеността. Твърди се, че те изразяват характеристиките на нашата личност и издават какви сме всъщност: срамежливи, уверени, елегантни, изтънчени и така нататък. Може би това е една добра мотивация, която ще накара всяка жена да се обърне специално внимание и да полага редовно грижи за своите ръце.

Ако зимата вече ви е дотегнала и жадувате за пролетта, тогава може да си направите красив френски маникюр с цветя, който със сигурност ще повдигне настроението и самочувствието ви. Какво е необходимо? Лак за нокти в няколко различни цвята, според предпочитанията ви /задължително трябва да разполагате с безцветен/, декоративни цветчета за френски маникюр и ограничителни лентички, които да ви помогнат при оформянето връхчетата на маникюра.

Можем да започнем. Първо нанесете един слой безцветен лак върху ноктите и изчакайте да изсъхне добре. След това поставете ограничителните лентички. Трябва да внимавате и да ги нагласите така, че връхчетата на маникюра да бъдат визуално еднакви за всички пръсти на двете ръце. Цветовете на пролетта са предимно розовото и бледо зеленото, но може и да експериментирате, ако имате свои идеи.

След като вече сте оформили връхчетата в определения цвят идва ред да декорирате маникюра с цветчетата. Използвайте пинсети и ги поставете на предпочитаните места, като внимавате маникюрът ви да не се претрупа прекалено. Можете да украсите ноктите на всички пръсти, а може и да действате избирателно и да поставите цветчета само върху някои. Всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания. След като сте нанесли пролетната декорация за френски маникюр, задължително завършете маникюра с два слоя безцветен лак.

Класически френски маникюр

И накрая, още няколко съвета. Добре е, ако маникюрът е в подходяща цветова комбинация с цветовете на грима, дрехите или аксесоарите. Чудесен резултат ще постигнете, ако съчетаете френския маникюр с цвета на червилото, например. Колкото до избора на цветовете, трябва да се има предвид, че прекалено яркият маникюр мигновено привлича погледа и ако ще го прилагате, е добре да се погрижите за перфектния вид на ръцете си като цяло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати