Как да премахнем загрозяващата двойна брадичка

Как да премахнем загрозяващата двойна брадичка

След тридесетата си година човек трябва да обърнат внимание на брадичката си, която след тази възраст може да прави опити да стане двойна.

Дори да се е появила двойната брадичка, можете да се преборите с нея. Преди да започнете да правите упражнения, редовно трябва да правите масаж с мед на областта под брадичката.

Вземете малко мед, нанесете го върху пръстите си и масажирайте двойната брадичка по посока навътре към шията, докато не почервенее.

След процедурата измийте с топла вода. Този масаж подхранва и хидратира кожата и помага да се избегнат провисналата кожа на брадичката.

Тази процедура не е подходяща за хора с алергия към мед. Ако имате силно изявена двойна брадичка, третирайте я три пъти седмично с компрес от лимонов сок.

Как да премахнем загрозяващата двойна брадичка

Марля се сгъва на четири, като се оформя лента с широчина два сантиметра, напоява се в средата с лимонов сок и се връзва брадичката не много стегнато за половин час.

След като махнете компреса, нанесете мазен крем. След половин час отново вържете брадичката с тази марля, напоена обаче само със студена вода.

Тази процедура се прави в продължение на месец, желателно е да се прави преди лягане.

Има упражнения, с които да премахнете двойната брадичка. Легнете по гръб, главата трябва да е във въздуха. Вдигнете я така, че да погледнете стъпалата си. Повторете двадесет пъти. Това стяга брадичката и шията.

Друго упражнение е много ефективно, но изисква време и търпение. Седнете пред огледалото, с лакти, опрени на масата, а брадичката ви трябва да е опряна върху пръстите на ръцете.

Напрегнете мускулите на брадичката, стиснете зъби, преместете брадичката напред и леко я повдигнете. С леки движения на пръстите пошляпвайте брадичката. Направете тридесет леки пошляпвания. Повторете няколко пъти през деня.

Изправете се и сложете ръцете си на раменете. Вдигайте шията си нагоре, като натискате раменете надолу. Повторете шест пъти по десет повдигания.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати