ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Прическа според зодията

Прическа според зодията

Прическа според зодията

Прическата отразява характера на жената. За всяка зодия са подходящи различни прически, които носят [късмет и благополучие. Жената Овен ще има голям късмет, ако подстриже косата си късо. Често жените Овен имат чуплива коса, затова късата прическа ще им отива много.

Жената - Телец изглежда прекрасно, ако красивата й шия е открита за погледите. За нея е подходяща прическата каре с асиметрично скосяване.

Прическа според зодията

Жената Близцнаци ще се чувства добре със стъпаловидно оформена коса. На нея ще й отиват романтични прически с едри къдрици, но също така и класическа права коса на прав път.

Жената Рак ще е винаги в центъра на вниманието, ако остави косата си естествена, но се грижи за това тя да не цъфти, ако дължината й стане прекалено голяма. За тези жени са подходящи класически прически.

Лъвиците ще са винаги обградени с късмет, ако вдигнат косите си и ги хванат на опашка или на царствен кок. Късите прически за Лъвицата са ориентирани към карето, прекалено късото не е за нея.

Девата има нужда от движение, което да се отразява в косата й. Златисти кичури ще освежат прическата на Девата, на която много отиват къдрици.

Жената Везни ще изглежда и ще се чувства добре, ако косата й е подстригана много късо, като отзад е оформена стъпаловидно. Кичурите носят късмет на Везните.

Жената Скорпион трябва да има къса, но обемна прическа. За нея са подходящи наситените тъмни нюанси на боите за коса. Скорпионите трябва да полагат големи грижи за косата си.

Жената Стрелец обича свободата и това трябва да личи и от прическата й. Дължина малко под раменете и едри вълни са това, което е подходящо за нея.

Жената Козирог е създадена за класическата прическа с бретон и права коса до раменете. Това отразява сдържания характер на тази дама.

Жената Водолей е екстравагантна, тя може да си позволи най-ярките и невероятни цветове. За нея е подходяща правата къса коса.

За Рибите е подходящ романтичният образ, затова трябва да имат къдрици около лицето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 11
3 5
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати