ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Модерни аксесоари за коса

Модерни аксесоари за коса

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945521k
Модерни аксесоари за коса
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Красиво оформената коса е изключително важна за всяка една съвременна жена. Разбира се не всеки ден можете да сменявате своята прическа, но все пак искате да изглеждате различни. Как може да стане това? Тук отговора на въпроса се крие в аксесоарите за коса. В подходяща комбинация с облеклото, те могат да ви придадат зашеметяващ вид. Най-важното е да не се страхувате да експериментирате. Бъдете смели и красиви с най-модерните аксесоари за коса за 2012 година.

Изключително стилна и модерна е комбинацията с цветни копринени шалове и дантелена панделка, които са вързани в ретро стил. Съчетавайте уверено и смелия ви усет ще ви се отблагодари със страхотна и нежна визия.

Тази година най-модерните аксесоари за коса са абсолютно всички видове диадеми, ленти и кърпи. Те не само служат за прикрепване и оформяне на косата, но и като идеален завършек на вашия тоалет. Изберете аксесоари, които отиват на вашия стил и ще подчертаят вашата индивидуалност. Редувайте аксесоарите и бъдете винаги различни.

Особено популярна е и лентата от оплетена кожа. Диадемите с метални шипове също са много модерни. Те разбира се, са подходящи да подчертаят бунтарския стил на много жени, които са достатъчно смели да ги носят. Мънистата в диадемите също са актуална модна тенденция.

Освен рок стила в диадемите, модерен е и романтичния стил, който подчертава деликатността и нежността на жената. Романтичните аксесоари са например всички видове игли във формата на цветя, направени от коприна или брокат.

Аксесоарите могат да са покрити с пера и дантели, различни на форма декоративни панделки, украси направени от блестящи камъни.

Модерни са и всякакви видове геометрични фигури и форми в аксесоарите за коса. Особено красиви са аксесоари, направени от пайети и камъни. Те допълват облика и придават неповторима женственост.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest