Актуални прически за къса коса

Прическа Пикси

Ако искате да направите зашеметяваща промяна в своята визия, заложете на ефектна къса коса. Изберете си една супер модерна къса прическа, изненадайте своите близки и приятели и най-вече зарадвайте себе си с тази промяна.

Актуалните къси прически тази година предлагат голямо разнообразие от различен дизайн, който ще може да се приложи за всяка една възрастова група и форма на лицето.

Според експерти в областта, няма как да сбъркате ако заложите на така модерните пикси и боб прически. Пикси е може би най-елегантната прическа за къса коса. Формите на лицето се подчертават с подстригване на етажи и страхотен бретон. Тази прическа може да се изпълни в различни варианти – гладки или по-малко разрошени коси, дълги бретони, които закриват линията на веждата или дори още по-дълги и дръзки, падащи върху едното око.

Характерната за пикси прическата асиметрия ще ви помогне да се заиграете с пропорцията на лицето. Можете да заложите и на смели кичури. Важно е обаче да обърнете внимание на състоянието на косата си. За да стои чудесно пикси прическата, то вие трябва да имате здрава коса с блясък.

Прическата боб или така познатото ни каре е класика. Тя е изчистена и къса, а съвременните тенденции изискват да добавите към боб стила и цялата скосена коса отстрани.

Къса прическа

При първоначалната версия на прическата боб косата е с ясно очертани контури и линии, а дължината е някъде около брадичката. С течение на времето дължината на косата започва да варира от ухото до раменете. Ако лицето ви е дълго, спокойно можете да изберете по-къс боб стил. Това ще запази фокуса точно върху лицето. Боб прическа с меки линии е подходяща за изваян контур на лицето. За кръгло лице се препоръчва по-дълъг боб с малко обем отстрани.

Можете да покажете и романтичната си страна с нежно завита на една страна къса прическа.

Превърнете косата си в супер стилен и елегантен завършек на страхотна женска визия, заложете на късата прическа, която се оформя лесно и изисква по-малко оформящи продукти. Имайте предвид, че за да изглежда късата коса винаги в желаната форма просто трябва да я подстригвате по-често.

Рейтинг

5 10
4 23
3 11
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати