Декорация на ноктите с гъба

Декорация на ноктите с гъба

Ако искате да си направите лесен и ефектен маникюр в домашни условия, то трябва да знаете, че декорацията с гъба е много лесна, а резултатите са страхотни. Този метод е много подходящ, ако нямате по-специални умения да рисувате или пък нямате кой знае колко време за подобни изяви.

Всичко което ви трябва са два различни цвята лак за нокти, топ лак и най-обикновена и чиста гъбичка.

Нанесете два пласта от лака, който сте избрали да ви бъде за основа. Изчакайте да изсъхне добре. Върху малко парченце гъба нанесете другия лак. Именно гъбата ще играе роля на тампон за нанасяне. С леки и внимателни потупващи движения нанесете лака с гъбата върху долната половина от нокътя. Получава се страхотен ефект. Когато изсъхне и горният лак нанесете топ лак и маникюрът е абсолютно готов. За около 20 минути ще имате ефектен маникюр и то в домашни условия.

Ако искате да получите още по-голямо разннообразие можете да използвате и лак за рисуване, който съвпада с цвета на основата ви.

Например ако сте избрали лак в розов нюанс, трябва да изберете и лак за рисуване в розово. Нанесете основата, оставете да изсъхне и след това с гъбата нанесете избрания контрастен лак. Може да заложите на нежно лилаво. Нанасете от средата на нокътя към края. Оставете да изсъхне и след това с лака за декорация прекарайте няколко линийки върху лилавия лак. Ефектът е много красив. Оставете да изсъхне и нанесете топ лака.

Декорацията с гъба е подходяща и за дълги и за по-къси нокти. Единственото, което ви трябва освен въображението е суха гъба и комбинацията на лакове. Червено и бяло, бяло и черно, розово и лилаво са само част от комбинациите които можете да направите. Парченцето гъба не бива да е голямо и е хубаво да не го използвате за повече от едно лакиране. Най-хубавото на този метод е, че е много лесен и достъпен за всички дами, които искат да имат красиво изглеждащи нокти.

Виж повече

Рейтинг

5 20
4 29
3 12
2 10
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Марго
Марго
07.09.2014 13:44
Пробвала съм с различни цветове, повярвайте ми трябва доста старание за да се получи по-добър ефект. Съветвам Ви ако ноктите Ви са дълги (особено, тези с оформен прав нокът) да пробвате този ефект като френски маникюр. Гарантирам Ви невероятен ефект. Ще бъдете доволни! =)
2
0
Лара
Лара
07.09.2014 13:37
Да, с този ефект се получава един перфектен маникюр, но ако добавите снимки със стъпките и крайния резултат ще сте перфектни.
5
0
елица петрова
елица петрова
28.10.2013 20:38
перфектно
0
0
Невена
Невена
17.03.2012 21:55
Слагайте снимки така ще е по нагледно :) Иначе статиите ви са супер но липсата на снимки е неприятна!
8
0