ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Актуални идеи за маникюр

Актуални идеи за маникюр

Актуални идеи за маникюр

Създайте си страхотно настроение, като си направите страхотен и цветен маникюр. Можете да разнообразите своя външен вид, не само с дрехи, но и със страхотни нокти, които приковават вниманието към ръцете ви.

Добавете към ноктите си фигури с различен вид и нюанс. Заложете на светли и контрастиращи цветове, които радват окото.

Заложете на каре, малки точици и дори животински принтове, защото те са супер актуални. Използвайте максимално своето въображение, но преди да започнете да рисувате своите нокти, не бива да забравяте да ги оформите грижливо. Все пак маникюрът е съчетание от красиво изглеждащи нокти и хубав лак.

Актуални идеи за маникюр

Изберете матови или ярки нюанси, а за допълнителен блясък можете да добавите малки камъчета или мъниста. Едни от най-модерните цветове са зелено, жълто, синьо. Експериментирайте и с комбинации в черно и синьо или метални нюанси.

Точките са лесен детайл, с който можете да украсите ноктите си. Нарисувайте малки или големи точки със специален инструмент за точки или обикновена клечка за зъби. Точките могат да са разпръснати хаотично или подредени в определена форма, която желаете. Нека те да бъдат в контрастни цветове. Нанасяйте ги едва когато основния лак е изсъхнал, за да предотвратите смесването. Използвайте топ лак за завършването.

Можете да си сложите цветя, които определено ще приковат погледите. Не залагайте на едноцветен маникюр, ако искате да сте актуални.

Не се страхувайте от ярките тонове и заложете именно на тях. Вижте нашето предложение за страхотен маникюр, преливащ се в няколко цвята.

Подберете няколко лака в различни цветове, чаша вода с температура 40 градуса, клечка за зъби и обикновено тиксо. Облепете пръстите около нокътя, изберете най-яркия цвят от тези, които сте избрали и капнете от него във водата. Той е и основата на вашия маникюр. Добавяйте един по един останалите лакове. С клечката за зъби започнете да оформяте цветни петна във водата. Потопете бързо облепения пръст във водата и цветовете ще се пренесат върху нокътя ви. Махнете тиксото от потопения вече нокът и продължете така с останалите нокти

Рейтинг

5 2
4 4
3 8
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати