ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Как да си направим лесен маникюр

Как да си направим лесен маникюр

Лакиране

Маникюрът е в състояние да промени напълно стила на всяка дама. Освен че изглежда красиво, той зарежда жената със самочувствие и добро настроение.

Можете да си направите сами красиви нокти и без помощта на специалист. За ежедневен маникюр дизайнерите препоръчват абстрактни форми и геометрични фигури, елементи от флората и фауната, ярки цветове, а също така и фосфоресциращи лакове, които светят в тъмното.

За специални случаи се препоръчва използването на допълнителни украси като камъчета и брокат.

За да направите сами красив маникюр, ви е необходима тънка четчица, тъй като с нея можете да рисувате красиви тънки линии. Освен това са ви необходими различни видове лак, памук, игла и ацетон.

Красив Маникюр

За да бъде рисунката върху нокътя красива, лакът трябва да е плътен, но не много гъст. Достатъчно е да нарисувате върху базовия лак обикновена черта по диагонал с друг цвят. Това напълно ще промени маникюра ви.

Лесен Маникюр

Върху основата нарисувайте едри капки или малки цветенца. Това са любимите рисунки на холивудските звезди. Ярките екзотични цветя също са много ефектни. Те обаче са уместни само за приятелски събирания, за деловия стил те не са подходящи. Когато трябва да сте делови, нарисувайте цветя с пастелни нюанси, като използвате прозрачна или бяла основа.

Лесно се украсяват ноктите с райета като на зебра или тигър или с леопардови шарки. Все още са актуални и йероглифите. Само трябва да изкопирате точно йероглифа, за да изглежда стилно, но можете и да импровизирате.

Оригинално изглеждат ноктите, лакирани с различни цветове, нанесени по диагонал.

Можете да използвате интересна технология за маникюр. В центъра на малка чаша с вода капнете капки различен по цвят лак, докато не се образува странна смесица.

Разбъркайте я съвсем леко с клечка за зъби, но така, че да остане в средата. Пъхнете пръста си под лака и го оставете така за няколко секунди, докато лакът залепне за нокътя. За да не боядисате кожичките, предварително нанесете върху тях мазен крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати