Маникюр за всяка зодия

Маникюр за всяка зодия

Овен – това е създание на огнената стихия. Много обича приключения. Неговите цветове са червен, жълт и всички нюанси в тази цветова гама. Маникюр за Овена: за основа се използва oгнено-червен лак, може да се разнообрази с жълто или с контрастно черно.

Телец - представителите на този знак са здраво стъпили на земята. Зодиакалният хороскоп му предполага да се ориентира към розов, зелен, нежно-и тъмно-син цвят. Маникюрът на Телеца се прави, като за основа се използва розов лак.

Близнаци – въздушен знак , и свободата им е необходима като въздух. Цветовата палитра на Близнаците е: сребрист, бял, светло-син, оранжев, всички нюанси на жълтото. Маникюрът за Близнаците сребърният лак е подходящ за основа.

Раците са творчески личности, любители на пътешествия и активен начин на живот. Маникюрът за Рака е нежен, ноктите се лакират с нежен розов цвят.

Лъв – огнен знак, покровителстван от Слънцето, представителите му са горди и щедри, не понасят дребнавщината. Подходящ маникюр за Лъва: тъй като обожават слънцето, за основа е подходящ оранжев лак.

Девите са реалисти и прагматици. Маникюрът, подходящ за Девата, която е земен знак, е този, в който за основа служи тъмно-кафяв или друг тъмен цвят.

Везни – на представителите на този знак приписват голяма фантазия, необикновена дипломатическа гъвкавост и умение за намиране на компромиси в трудни ситуации. Маникюрът за Везни: първо ноктите се покриват с бежжв лак и след изсъхване се украсяват със сребърни или златни лепенки или рисунки.

Скорпионът трябва да използва за основа на маникюра тъмно-син цвят. Ако не може да възприеме този цвят, може да използва и друг, но да е от гамата на синьото - може да се избира лилав или сребрист.

Стрелец – огнен знак, който обожава пътешествията, промените и интересните познанства. Маникюр за Стрелеца: в качеството на базов лак отлично подхождат тъмно-син, лилав и пурпурен цвят.

Козирозите са търпеливи и постоянни, упорити и честолюбиви. Зодиакалният хороскоп препоръчва на Козирозите сдържани и същевременно силни цветове: всички нюанси на кафявото, тъмно-зелен, тъмно-сив, черен и лилав.

Водолеят е знак на въздушната стихия. Представителите на този знак имат силно развита интуиция. Подходящи за тях цветове на лак са светло-син, наситено син, сив и морско синьо.

Рибите са романтични натури. За тях са подходящи перлените и пастелните цветове, подхождат им морско синьо, аквамарин, синьо. Маникюр за Рибите: върху основата от техните цветове се полага схематично или стилизирано изображение на две риби, свързани с елемента вода.

Рейтинг

5 6
4 4
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати