ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Подходящ маникюр за рожден ден

Подходящ маникюр за рожден ден

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1499
Маникюр за рожден ден
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Съвременната жена отделя много внимание на красивия си маникюр. За рожден ден маникюрът трябва да е още по-специален, за да се подчертае празничният повод. За този празник маникюрът може да е по-закачлив, тъй като поводът го предполага.

Ако се облечете в бляскави дрехи за празника си, можете да оформите визията на ноктите си с помощта на метални отблясъци. Сребърно, бронзово, златно – всичко това е хит в модата на маникюрите и ще изглежда страхотно за празника.

А ако сте с класически тоалет, металните нюанси на маникюра ще подчертаят красотата на класиката. Добре е да допълните металното върху ноктите си с метални отблясъци, които да блещукат по устните ви.

Актуален за рожден ден е и маникюрът с брокат. Подходящи са лъскави декорации с формата на геометрични фигури, както и ситният брокат, който е като блестящ прах. Ефектно изглежда яркочервеният лак, върху който блещукат преливащи се на светлината прашинки.

Френски маникюр със златен брокат

За рождения си ден можете да развихрите фантазията си. С помощта на специални декоративни лепенки или с тънка четчица можете да създадете истински шедьоври върху ноктите си.

Много е красиво съчетанието на тъмна основа с блещукащи или фосфоресциращи капчици, които изглеждат като звезди върху нощното небе.

Блестяш маникюр в лилаво с брокат

Това може да са котешки муцунки, сърца, цветя или просто абстрактна живопис – всичко зависи само от вас, вашите умения и вашето въображение. Но във всеки случай стои много закачливо и сладко.

Ако не сте настроени да експериментирате с маникюра за рожден ден, за вас е вечната класика – пастелните нюанси на лаковете за нокти. Но и тук е добре да промените поне малко традицията – вместо розово използвайте маслинено зелено, вместо перлено бял – лимоново жълт.

Класически френски маникюр

Направете френски маникюр, но по нов, нетрадиционен начин – върху яркочервена основа се нанася лентичка златен лак само по ръбчето на нокътя. Красиво изглежда и белият лак с позлатен ръб на нокътя.

Това бяха няколко идеи за маникюр за рожден ден. Вижте също идеи за сватбен маникюр и бизнес маникюр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
46
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати