Модерни прически на пластове

Прическа на пластове

Много обем и движение. Това са водещите тенденции в прическите за 2012 година. Оформете красиво прическата си на пластове, за да придадете допълнителен обем и живот на своята коса.

Кажете сбогом на слабата и изтощена коса, като намерите генерално решение. Експериментирайте с прическа на пластове, за да се отървете от прилепналата коса. Дългите прически на пластове завладяват сърцата и тази година. Ако не искате да намалите дължината на косата си, то това е идеалната прическа, която ще оформи красиво лицето ви. Най-хубавото на дългата коса на пластове е, че не изисква часове за оформяне. Използвайте пяна и продукти за блясък, за да промените напълно визията си.

Накълцаните предни пластове на косата ще придадат красота и стил на вашата визия. Избегнете сплескването на косата със спрей или пудра. Ако искате нещо различно в комбинация с прическата на пластове можете да добавите прав и дълъг бретон.

Прическа на етажи

Косата може да бъде подстригана на пластове, които са последователни. Тези стъпаловидни пластове са подходящи почти за всеки тип коса. Все пак, ако косата ви е прекалено тънка трябва да се внимава да не се изтънят прекалено краищата.

Ако имате фина коса, чиято дължина е под раменете най-добре не избирайте прическа на пластове. Краищата на косата ще изглеждат прекалено тънки.

Прическите на пластове намаляват теглото на косата, затова са перфектни за гъсти коси. Хубаво е пластовете да се напластят до нивото на ухото, при положение, че косата стига до раменете. При гъста коса е подходящо и подстригване с филиране. Това ще създаде меки контури на косата.

Притежателките на къдрава коса също могат да си направят актуална прическа на пластове. Така къдриците ще придобият повече еластичност. Трябва да се направи плавен преход между дължините и да се избегнат прекалено късите къдрици в горната част на главата.

Направете си супер модерна прическа като не само подстрижете косата си на пластове, но и изсветлите кичури. Косата ще изглежда страхотно, ако направите кичури в два или три нюанса.

Рейтинг

5 11
4 16
3 10
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати