Лесни прически на пластове

Лесни прически на пластове

Прическите са важна част от нашия външен вид, като съществуват различни варианти за тях. Голям плюс на прическата на пластове е, че тя ви прави по-елегантна и красива. Тя е подходяща за коса с всякаква дължина, придава обем и не е трудна за поддържане. Има много техники, които можете да използвате, за да постигнете поразяващ ефект с такъв вид прическа. Прическите на пластове, също така са подходящи за всяка възраст. Много възрастни жени подстригват косата си на пластове, като с това постигат много по-свеж и младежки вид. Така че, ако търсите промяна, то прическата на пластове е точно това което искате.

Ако имате къса коса, подстригана на пластове, то най-лесният начин да си направите прическа е като използвате пяна или гел за коса. Наведете главата си надолу, след което поставете върху дланите си малко пяна или гел, разнесете ги с нежни движения върху косата си и се изправете. След това небрежно подредете с ръце рошавите кичури. Ефекта е добре дефинирани кичури, преливащи се на пластове.

Сега един чудесен пример за това как при коса със средна дължина прическата на пластове изглежда страхотно. Преди да започнете с нея ви е необходимо да си набавите няколко малки черни фиби. Вземете гребен и срешете косата си назад, отделете тази над ушите си и прихванете внимателно с 2-3 фиби. След като сте свършили с това, леко тупирайте с гребена косата върху темето си и фиксирайте с лак. Това е една елегантна прическа, наподобяваща гривата на лъв, която е подходяща за всякакъв повод.

Ако пък имате дълга коса, то това предложение е подходящо за нея. Леко пригладете косата си с преса. След това внимателно отделете няколко кичура по дължината на коса. Вземете маша и ги навийте, фиксирайте с лак и сте готови. Ще получите ефектна и елегантна прическа, с която със сигурност ще направите впечатление.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 8
3 10
2 2
1 6
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати