ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Лесни прически на пластове

Лесни прически на пластове

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k192493
Лесни прически на пластове
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Прическите са важна част от нашия външен вид, като съществуват различни варианти за тях. Голям плюс на прическата на пластове е, че тя ви прави по-елегантна и красива. Тя е подходяща за коса с всякаква дължина, придава обем и не е трудна за поддържане. Има много техники, които можете да използвате, за да постигнете поразяващ ефект с такъв вид прическа. Прическите на пластове, също така са подходящи за всяка възраст. Много възрастни жени подстригват косата си на пластове, като с това постигат много по-свеж и младежки вид. Така че, ако търсите промяна, то прическата на пластове е точно това което искате.

Ако имате къса коса, подстригана на пластове, то най-лесният начин да си направите прическа е като използвате пяна или гел за коса. Наведете главата си надолу, след което поставете върху дланите си малко пяна или гел, разнесете ги с нежни движения върху косата си и се изправете. След това небрежно подредете с ръце рошавите кичури. Ефекта е добре дефинирани кичури, преливащи се на пластове.

Сега един чудесен пример за това как при коса със средна дължина прическата на пластове изглежда страхотно. Преди да започнете с нея ви е необходимо да си набавите няколко малки черни фиби. Вземете гребен и срешете косата си назад, отделете тази над ушите си и прихванете внимателно с 2-3 фиби. След като сте свършили с това, леко тупирайте с гребена косата върху темето си и фиксирайте с лак. Това е една елегантна прическа, наподобяваща гривата на лъв, която е подходяща за всякакъв повод.

Ако пък имате дълга коса, то това предложение е подходящо за нея. Леко пригладете косата си с преса. След това внимателно отделете няколко кичура по дължината на коса. Вземете маша и ги навийте, фиксирайте с лак и сте готови. Ще получите ефектна и елегантна прическа, с която със сигурност ще направите впечатление.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 14
3 10
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати