Маникюр с черно и бяло

Маникюр с черно и бяло

Черното и бялото са класика при избора на цвят за дрехи, педикюри и маникюри. Тези два цвята придават стил и елегантност на вашите нокти. Ето няколко предложения за маникюр с черно и бяло.

1 Много шикозен е изборът на маникюр имитиращ тигрови ленти. За целта можете да поставите за основа по желание черния или белия лак. С помощта на четка за рисуване на нокти, изрисувайте хоризонтални ленти с различна дебелина и неправилна форма. Ако сте избрали за основа белия лак, направете лентичките с черния и обратно. На същия принцип можете да си направите тип френски маникюр, само че ще ви е необходимо да включите и безцветен лак за основата.

2 Друго предложение е да си направите френски маникюр на точки. За основа поставете безцветен лак, като за горната част на нокътя използвайте черен лак и с помощта на четка за рисуване, разпръснете по него няколко точки от белия лак. Ако не разполагате със специална четка за рисуване, можете да направите точките с карфица или клечка за зъби. Или ако смятате комбинацията за твърде агресивна, можете да смените мястото на черния с белия лак.

3 Много ефектен се получава и маникюрът тип домино. За целта използвайте като основа белия лак, след което разделете нокътя по диагонал и покрийте едната половина с черен лак. На бялата част поставете черни точки, а на черната бели. Резултата е впечатляващ маникюр тип домино.

4 Следващото предложение също е много лесно за изпълнение и не изисква специални умения. За основа поставете черен лак. С четка за рисуване, направете във външната част на нокътя две вертикални, тънки линии, разположени близо една до друга. За тази цел използвайте белия лак. След това със същия цвят добавете хоризонтална линия в горната част на нокътя (където е края на плочката). А за завършек на вашия маникюр можете да декорирате с черни перли за нокти.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати