ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Маникюр с черно и бяло

Маникюр с черно и бяло

Маникюр в черно и бяло
Снимка: pixabay.com

Черното и бялото са класика при избора на цвят за дрехи, педикюри и маникюри. Тези два цвята придават стил и елегантност на вашите нокти. Ето няколко предложения за маникюр с черно и бяло.

Много шикозен е изборът на маникюр имитиращ тигрови ленти. За целта можете да поставите за основа по желание черния или белия лак. С помощта на четка за рисуване на нокти, изрисувайте хоризонтални ленти с различна дебелина и неправилна форма.

Маникюрът с животински принтове като цяло е много актуален. Кравешкият маникюр с черно и бяло си остава класика. Когато носите такава декорация на ноктите обаче, задължително трябва да я съчетаете с по-изчистен тоалет. Така ноктите ще са само акцент във визията ви и тя няма да изглежда претрупана и кичозна, а стилна, смела и модерна.

Ако сте избрали за основа белия лак, направете лентичките с черния и обратно. На същия принцип можете да си направите тип френски маникюр, само че ще ви е необходимо да включите и безцветен лак за основата.

Кравешки маникюр
Снимка: tonijberry/Instagram

Друго предложение е да си направите френски маникюр на точки. За основа поставете безцветен лак, като за горната част на нокътя използвайте черен лак и с помощта на четка за рисуване, разпръснете по него няколко точки от белия лак.

Ако не разполагате със специална четка за рисуване, можете да направите точките с карфица или клечка за зъби. Или ако смятате комбинацията за твърде агресивна, можете да смените мястото на черния с белия лак.

Идеи за маникюр с черно и бяло

Много ефектен се получава и маникюрът с черно и бяло тип домино. За целта използвайте като основа белия лак, след което разделете нокътя по диагонал и покрийте едната половина с черен лак. На бялата част поставете черни точки, а на черната бели. Резултата е впечатляващ маникюр тип домино.

Следващото предложение за идея за маникюр в бяло и черно също е много лесно за изпълнение и не изисква специални умения. За основа поставете черен лак. С четка за рисуване, направете във външната част на нокътя две вертикални, тънки линии, разположени близо една до друга. За тази цел използвайте белия лак.

Черно-бял маникюр

След това със същия цвят добавете хоризонтална линия в горната част на нокътя (където е края на плочката). А за завършек на вашия маникюр можете да декорирате с черни перли за нокти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 4
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати