ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Какво прави жената по-привлекателна

Какво прави жената по-привлекателна

Какво прави жената по-привлекателна

Има няколко неща, на които мъжете обръщат внимание и които могат да направят по-привлекателна жената в техните очи или пък завинаги да я извадят от списъка със секси дами.

Много важно е косата на жената да е винаги чиста и приведена във вид. Не е задължителна някаква строга прическа, не е необходимо да изглежда сякаш току-що сте излезли от фризьорския салон, но е добре да бъде с някаква форма. Трябва да се вижда, че сте положили усилия и не ви е все едно как ще изглеждате. Мръсната коса отблъсква мъжете.

Погрижете се маникюрът винаги да е поддържан. Никой мъж няма да хареса изръбани или начупени нокти, които дори не са подравнени и оформени. Агресивните цветове като черно и червено не са подходящи за ежедневна употреба, когато става дума за лак за нокти. Най-добре се спрете на нещо неутрално и свежо като цвят.

Когато излизате за работа или просто на разходка през деня, не слагайте вечерен грим. Ако мислите, че мъжете ви заглеждат, защото смятат това за привлекателно – лъжете се. По - скоро ги стряскате с обилния си черен грим или пък с прекалено голямото количество фон дьо тен. Сложете лек и нежен грим, който само да подчертава хубавите ви черти.

Дъхът също е важно условие, за да бъдете привлекателна. Все пак колкото и красива да е една жена, ще бъде доста отблъскващо да има неприятен дъх. След като пиете кафе или пък сте обядвали и особено, ако пушите цигари – освежете се с дъвка или със спрей за уста. Дъхът ви винаги трябва да е свеж.

Когато вървите или сте седнали на стол, е много важно да имате изправена стойка. Не трябва да се свивате и изгърбвате. Изпънете раменете назад, покажете, че сте жена със самочувствие.

И като стана дума за самочувствие – най-важното е винаги да изглеждате уверена. Без значение, че днес не ви е ден, трябва винаги да сте усмихната и да изглеждате уверена в себе си. За мъжете няма нищо по-привлекателно от уверената жена, от жената със самочувствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ани
Ани
30.10.2014 01:47
Да. Самочувствието е ключа, виждам го в лицето на позната, която всичките приятелки мислят за надута, а мъжете се редуват да и оказват внимание и кавалерство... Странна работа :)
0
0