Дамски прически: късо каре

Дамски прически: късо каре

Късото каре е една от най-лесните за поддържане и в същото време ефектни дамски прически. Въпреки че изглежда трудна за променяне, тази прическа лесно може да се променя в зависимост от настроението ви и важността на събитието, което посещавате.

Така с малко усилия и търпение ще изглеждате строго официално, ако отивате на прием или важна делова вечеря, а също така и небрежно-младежки в ежедневието или при приятелски събирания.

Можете да използвате специална вакса за моделиране на прически, за да оформите карето небрежно, което е подходящо за спортно-елегантни тоалети и е изключително актуална прическа за ежедневието. Дайте обем на прическата с помощта на ваксата за моделиране, като оформите стърчащи настрани и напред кичури.

За да изглеждате изискано и официално, с помощта на четка и сешоар изправете косата, за да е лъскава, гладка и да няма стърчащи косъмчета. Фиксирайте с лак за коса. Можете да оформите прическата, като леко подвиете краищата на косата навътре с помощта на сешоар, кръгла четка с метални зъбци и лак за коса.

Дамски прически: късо каре

Небрежно-елегантно ще изглежда косата ви, ако я срешите леко назад и я фиксирате с помощта на обилно количество пяна за коса. На по-проблемните места, където косата се опитва да стърчи, фиксирайте с лак. Такава прическа е подходяща както за дънки, така и за делови костюм, стига да не се набелязва прекалено важна и официална среща - тогава ще изглеждате леко несериозна.

Също така можете да превърнете прическата си в доста по-обемна, отколкото е, като нанесете върху изсушената коса пяна за обем и с кръгла четка повдигнете леко косата в корените. Тази прическа е подходяща за абсолютно всички случаи.

Ако имате достатъчно търпение, оформете тънки кичури като леки перца с помощта на вакса за моделиране на прически. Ще ви е необходим и сешоар, за да бъде прическата доста обемна.

Рейтинг

5 15
4 29
3 10
2 11
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати